"Gokhan Inler"
"Gokhan Inler"

Boatenga će terati motkom iz Gelzenkirhena, Inler prihvatio!

Vreme čitanja: 1min | sre. 05.08.15. | 17:54

Napoliju 6.000.000 evra, vrsnom vezisti sa švajcarskim pasošem zagarantovano mesto u timu. Samo da Kevin-Princ konačno ode

Gokhan InlerTantalove muke muče sportskog direktora Šalkea Horsa Helta ovog leta. Taman što je uspeo da Sidnija Sama "uvali" Ajntrahtu, a Felipea Santanu Kelnu sami da bi poslovi propali na poslednjem stepeniku – lekarskim pregledima. A sada i treći udarac za sportski sektor kluba iz Gelzenkirhena. Problematični Kevin-Princ Boateng je bio na pragu Sportinga, ali ni taj transfer nije obavljen zbog, zvanično obrazloženje kaže, marketinških prava na lik fudbalera iz Gane, iako se i sada pominju famozni lekarski pregledi.

Ovaj poslednji udarac je verovatno i najviše zaboleo Helta, jer su u Šalkeu planirali da prostor u budžetu nastao prodajom Boatenga popune dovođenjem vrsnog veziste Napolija Gokhana Inlera. Napolitanci su naime prihvatili ponudu od 6.000.000 evra, a i Švajcarac turskog porekla je izabrao Šalke ispred Lester Sitija i Bešiktaša. Trebalo je da potpiše ugovor na tri sezone.

Izabrane vesti

Ali onda se Boateng ukrcao na avion i vratio u Nemačku, pa je Horst Helt ponovo krenuo u potragu za kupcem. Ovog leta baš se našetao. Nije lako kada nemaš novca za razbacivanje.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija Aprelazni rok 2015NemackaNapoliKevin-Princ BoatengItalijaGokan InlerEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara