""
""

Boban Bajković otišao u Azerbejdžan

Vreme čitanja: 1min | sub. 08.10.16. | 10:09

Bivši Zvezdin golman na probi u Nefčiju

Nekadašnji golman Crvene zvezde Boban Bajković na dobrom je putu da pronađe novi angažman. Iskusni golman otisnuo se u Azerbejdžan, gde se od juče nalazi na probi u tamošnjem Nefčiju.

Prema navodima medija u nekadašnoj sovjetskoj republici, Bajković je na probu došao zajedno sa letonskim vezistom Aleksandrsom Fertovsom i brazilskm organizatorom igre Žonasom Enrikeom Pesalijem. Ko od njih bude zadovoljio kritirijume stručnog štaba može da računa na ugovor sa klubom iz Bakua.

Izabrane vesti

NOVO! NOVO! NOVO! Mozzartbet.com promenio dres!

Bajković nije branio od sredine marta 2015. godine, kad je bio prvotimac belgijskog Lirsa, u koji ga je posle šampionske sezone na Marakani doveo tadašnji trener Slaviša Stojanović. U međuvremenu je tražio novu sredinu, održavao formu u Beogradu, a sad je dobio priliku da oživi karijeru u sredini u kojoj se svojevremeno dobro snašao još jedan nekadašnji Zvezdin golman, Saša Stamenković.

Nefči je letos neuspešno završio kvalifikacije za Ligu Evrope, eliminacijom od makedonske Škendije (0:0, 0:1), a u prvenstvu je tek u minulom kolu zabeležio prvu pobedu posle pet vezanih poraza, pa se sa samo šest bodova iz sedam kola nalazi na sedmom mestu Premijer lige Azerbejdžana.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Nefčimeđunarodni fudbalBoban Bajković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara