""
""

Boban opleo u svom stilu: Ronaldo misli samo na frizuru, opterećen je sobom, a Baloteli je blesav!

Vreme čitanja: 2min | sre. 16.07.14. | 17:35

"Postigao je gol za 4:1 u 120. minutu, već je sve bilo rešeno, a slavio je kao lud. To je najbolji dokaz koliko on zapravo voli sebe. Naslovne strane treba da pripadnu timu, a ne jednom igraču", napisao je legendarni hrvatski as u svojoj poslednjoj kolumni

Legendarni fudbaler Milana i hrvatski reprezentativac propisno je isprozivao prvu zvezdu Real Madrida Kristijana Ronalda u svojoj poslednjoj kolumni. Čovek koji je poznat po tome da nema dlake na jeziku i da vrlo često sagovornicima u lice "skreše" sve što želi, komentarisao je učinak Portugala i Italije na minulom Svetskom šampionatu i tom priliko "potkačio" i Marija Balotelija.

"Ronaldo je neverovatan igrač, ali njegova velika mana je to kako gleda na sebe i tim u kojem igra. Previše je opterećen sobom. I on i svi ostali Portugalci više su brinuli o frizurama i tetovažama nego o igri. To je holivudsko ponašanje. A tužno je kada tim izgubi svoj identitet zbog neuravnoteženog kapitena".

Izabrane vesti

Da bi dočarao Ronaldovu narcisoidnost Boban se prisetio finala Lige šampiona između Reala i Atletika...

"Postigao je gol za 4:1 u 120. minutu, već je sve bilo rešeno, a slavio je kao lud. To je najbolji dokaz koliko on zapravo voli sebe. Naslovne strane treba da pripadnu timu, a ne jednom igraču"

Boban nije štedeo ni Italijane, koju su uz Portugal takođe veliko razočaranje Mundijala...

"Italija je nekada bila fudbalski NBA, ali već godinama je u velikom padu. Liga je postala prosečan cirkus zahvaljujući prodaji najvećih zvezda u druge zemlje. U Brazilu su završili kako im je bilo suđeno da završe sa tako slabom odbranom, sporim veznim redom i blesavim napadačem poput Balotelija. I Italija je izgubila identitet", napisao je Zvonimir Boban.

(foto: Action Images)


tagovi

međunarodni fudbalMario BaloteliKristijano RonaldoEvropaZvonimir Boban

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara