""
""

Boban udara maljem: Berluskoni je izgubio svest o modernom fudbalu!

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.01.15. | 12:29

„Da sam ja predsednik kluba, angažovao bih Paola Maldinija, dao bih mu kompletnu vlast“, rekao legendarni hrvatski as

Nekadašnji as Milana Zvonimir Boban, koji posle igračke karijere radi kao komentator u Italiji, još jednom je demonstrirao da ima ćosav jezik. Legendarni hrvatski reprezentativac rekao je da je prvi čovek Rosonera Silvio Berluskoni izgubio svest o modernom fudbalu.

Popularni  Zvone se u razgovoru za dnevnik „Korijero delo Sera“ dotakao rada trenera Milana Filipa Inzagija, te savetovao Silvija Berluskonija da u klub vrati jednog od najvećih kapitena Milaneza Paola Maldinija.
"Nažalost, predsednik Berslukoni je izgubio kontakt sa modernim fudbalom! To što je Silvio radio u prošlosti je jedna stvar, a ovo sada nešto sasvim drugo. Prvo apsurdno je da Milan ima dva izvršna direktora Galijanija i Barbaru Berslukoni. Da sam ja predsednik kluba, angažovao bih Paola Maldinija, dao bih mu kompletnu vlast. Gledao bih da hijerahijski bolje posložim klub", poručio je Boban.

Izabrane vesti

Milan je trenutno osmoplasirani tim italijanskog prvenstva daleko od mesta koje vodi u Ligu šampiona. Sva je prilika da Pipo Inzagi neće ispuniti prvi veliki trenerski cilj.
"Pipu nije lako. Razvija se kao trener. Međutim, morao je ranije da shvati da Milan nema tim koji može sezonu da završi na trećem mestu. Prevarili su ga komentari koji su stizali tokom sezone. Mislim da je i dolazak Toresa loše uticao na ekipu. Pipo se tada odlučio da igra sa lažnom devetkom, a to je vrlo teško raditi kada nemate velike majstore", podvukao je Boban.

(Foto Action Images)


tagovi

Zvonimir BobanSilvio BerluskoniSerija AFilipo InzagiMilanItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara