"Detalj sa prethodnog susreta Partizana i Crvene zvezde"
"Detalj sa prethodnog susreta Partizana i Crvene zvezde"

Bojić trenira strogoću! Suspendovani Zvezda, Partizan, Vojvodina, Metalac i Sloboda

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.05.13. | 16:10

Ako se finansijske obaveze ne izmire do 21. maja utakice 11. kola biće registrovane službenim rezultatom 20:0

 

Detalj sa prethodnog susreta Partizana i Crvene zvezdeRezultati svih utakmica 11. kola Superlige Srbije nisu registrovani zbog toga što pet čanova srpske košarkaške elite nisu izmirili finansijske obaveze prema upravi takmičenja! Rukovodstvo Superlige na čelu sa direktorom Predragom Bojićem saopštilo je da su iz tog razloga suspendovani aktuelni šampion Partizan, Crvena zvezda, Vojvodina, Metalac i Sloboda.

Izabrane vesti

Pomenutoj petorci je dat novi rok da do 21. maja izmire sve obaveze ili će njihovi mečevi 11. kola biti registrovani službenim rezultatom 20:0.

Međutim, postavlja se pitanje šta će biti sa susretom Partizana i Slobode pod uslovom da se oba kluba ogluše o Bojićevo upozorenje (što je, doduše, malo verovatno)?

Sankcije su inače izrečene zbog toga što se pomenuta petorka nije obazirala na ranije kazne Superlige. Odnosno, u kasu lige nije se slio novac koji je trebalo da bude uplaćen zbog ranijih disciplinskih prekršaja klubova.

Uprava Superlige zato je ponovo zapretila još rigoroznijim kaznama ako klubovi nastave da se vređaju i napadaju sudije, jer time ruše ugled košarke.

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaKK MetalacKK SlobodaKK VojvodinaKošarkaška SuperligaFK PartizanPredrag Bojić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara