"Munir El Hadadi"
"Munir El Hadadi"

Bolje borba za opstanak u Segundi no grejanje Suarezove klupe – Munir u B timu Barselone

Vreme čitanja: 1min | sub. 17.01.15. | 14:52

Svaka čast za talenat, ali kako pored aždaja?

Munir El HadadiGodinama smo gledali kako Barselona kao na traci štancuje igrače iz omladinske škole, posebno su nas oduševljavali oni iz ofanzivne linije, ali nije lako progurati se do prve postave takvog giganta. Munir El Hadadi, bez sumnje jedan od najvećih talenata Evrope, vraćen je u B tim Blaugrane kao bi mu pomogao da opstane u Segundi i katalonskom gigantu sačuva idealan poligon za razigravanje mladih.

To je bar zvaničan razlog. Osnovni problem je Luis Suarez. Kad je Urugvajcu istekla suspenzija postalo je jasno da za 19-godišnjeg Munira više neće biti mesta, pa je procenjeno da mu je bolje da sakuplja minute u drugoj ligi Španije. Posebno zato što Barsa u 2015. neće moći da kupuje igrača, pa se od B tima očekuje da u slučaju nužde ponudi adekvatna rešenja. A mnogo je bolje kada ona dolaze iz druge, no iz treće lige. Stoga će se do kraja godine Munir kaliti u Segundi. Nije ono što je očekivao kada su ga pozvali da se priključi prvom timu, ali je svakako bolje nego grejanje klupe.

Izabrane vesti

A u Barsi se red zna. I red mora da poštuje čak i momak koji je debitovao za seniorsku reprezentaciju Španije.
"Veoma sam zadovoljan Munirom. Mlad je, igrao je, pomagao, ali sada je izgubio minute, a mora da se razvija", kaže šef struke Luis Enrike.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaPrimeraMunir El HadadiEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara