""
""

Bolje u Srbiji nego u španskoj trećoj ligi

Vreme čitanja: 2min | čet. 26.10.17. | 10:44

Srpski fudbaler još uvek nije dobio šansu u prvom timu Selte, a teško je očekivati da će se to dogoditi i do kraja godine, pa bi u januaru mogao da promeni sredinu

Srpski fudbaler i igrač španske Selte Dejan Dražić letos odbio mogućnost odlaska na pozajmicu u neki drugi drugoligaški klub, pa je ostao u Vigu, kako bi trenirao i igrao za drugi tim, a onda na taj način zaslužio poverenje Huana Karlosa Unzuea.

Izabrane vesti

Ipak, strateg kluba sa Balidosa ostao je nem na dosadašnje odlične partije nekadašnjeg prvotimca OFK Beograda u dresu Selte B. Dražić nije konkurisao ni za meč Kupa kralja sa sa Eibarom protekle večeri, a kako pišu lokalni mediji izvesno neće dobiti priliku ni do januara, pa je najrealnije očekivati da će se na zimu vratiti u Srbiju.

Prošle zime Dražić se povezivao sa Partizanom, u klubu kojem je ostvario prve igračke korake, ali je tada navodno Selta zakočila eventualni transfer, pa ostaje da se vidi da li će možda u igru ponovo uskočiti crno-beli ili neko drugi.

Dražić je pažnju na sebe skrenuo odličnim partijama u dresu OFK Beograda, a u Španiju se otisnuo u avgustu 2015. godine sa nepunih 20 godina i potpisao petogodišnji ugovor sa Seltom. U prvoj sezoni odigrao je 10 utakmica u svim takmičenjima za klub sa Balaidosa, u prošloj je bio na pozajmici u Valjadolidu (15 mečeva, dva gola), dok je na početku ove odbio da bude prosleđen nekom drugom timu.

Tu njegovu odluku i želju za dokazivanjem u Selti, letos su pozravili čelnici kluba s Balaidosa, ali se od tada ništa nije promenilo, pa je narealnije da Dražić u januaru ipak potraži novu sredinu. Mladi fudbaler je ove jeseni odigrao 10 utakmica u Segundi B (treća liga) i postigao četiri gola.

(FOTO: Action images)


tagovi

FK Crvena zvezdaDejan DražićPrimera

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara