"bakljada Hajdukovih navijača"
"bakljada Hajdukovih navijača"

Bolno težak je život Hajdukovaca - Sudani u 93. minutu za slavlje Dinama na Poljudu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 17.12.16. | 17:00

Modri ne žele da se tek tako pozdrave sa titulom

bakljada Hajdukovih navijačaDinamo loš, Hajduk užasan. I kao epilog minimalac Zagrepčana u velikom derbiju hrvatskog fudbala koji je Modre primakao vodećoj Rijeci. Taman što se ponadala da bi u susretu sa Istrom mogla da nedodirljivom vladaru Hrvatske odmakne na velikih osam bodova prednosti.

Hajduk je, međutim, toliko očajan da u tri dosadašnja susreta sa ljutim rivalom nije uspeo da postigne ni gol. Danas je protiv sebe imao prilično bledi Dinamo, ali je uspeo da bude još gori. Stvorio je samo jednu šansu - Lorenco Šimić  tukao je pored gola.

Izabrane vesti

Sa druge strane, Dante Stipica je u 20. minutu dva puta dobro reagovao na Hajdukovom golu, dok je u 78. zaustavio i pokušaj Armina Hodžića, ali taman što smo napisali da je to bilo premalo od tima sa šampionskim aspiracijama odbrana Bilih je zaspala, a Amer Gojak poslao sjanu loptu ka El Arbiju Hilalu Sudaniju. Reprezentativac Alžira odlično se snašao i domaće navijače polio hladnim tušem jedinim golom na meču. U trećem minutu sudijske nadoknade.

Bolno!

Kad smo već kod bola, bolelo je i sudiju Zebca, koga je pred sam kraj meča jedna lopta raspalila direkt po licu, pa je raskrvavljenog  nosa morao da potraži lekarsku pomoć. Do tog trenutka najzanimljiviji detalj meča uz bakljadu domaćih navijača, tada još radosnih što im se - ako ništa drugo - neće ponoviti onih 0:4 iz poslednjeg sudara sa Dinamom u Splitu.

Avaj, ni ovih 0:1 nije bilo ništa traumatičnije. Ne kad se ovako izgubi.


tagovi

Hilal Sudanimeđunarodni fudbalHrvatskaHajduk SplitEvropaDinamo Zagreb

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara