"EMIL HESKI U DRESU LIVERPULA"
"EMIL HESKI U DRESU LIVERPULA"

Bolton potpisao i sa Heskijem, napadački tandem sada broji 72 godine! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.12.14. | 11:32

Nil Lenon doveo još jednog veterana u napadu...

EMIL HESKI U DRESU LIVERPULADogovorena je saradnja između Bolton Vonderersa i Emila Heskija, koji će na Makronu (nekada Ribok stadion) imati priliku da debituje već u petak, kada Bolton dočekuje Blekbern.

Bolton je oduvek bio poznat po dovođenju iskusnih igrača, a dolazak Heskija smo najavili pre dvadesetak dana. Malo stariji čitaoci se sećaju početka prošle decenije kada je Sem Olardajs pravio čuda sa svojim Boltonom, koji nije imao ni blizu budžet kao ekipe iz vrha Premijer lige. Njegov recept za uspeh bilo je dovođenje veterana. Bruno N'Goti, Henrik Pedersen, Juri Đorkaef, Fredi Bobić, Stig Tefting, Džej-Džej Okoča, Ivan Kampo, Salva Baljesta, Ibrahim Ba, Fernando Jero, Vensan Kandela, pokojni Geri Spid, Harid Borheti, Hidetoši Nakata i neka oprosti neka simpatična veličina koju smo zaboravili, svi oni su pozne dane svojih karijera brojali u dresu Boltona, pa su Vonderersi nastavili takav trend dovođenjem Gudjonsena i Heskija.

Izabrane vesti

Nekada miljenik Liverpulovog kopa Emil Heski poslednje dve sezone je proveo u australijskoj A ligi, igrajući za Njukasl Džetse, za koje je postigao 10 golova na 42 utakmice. A priliku da oživi svoju karijeru na Ostrvu dobiće od Nila Lenona, trenera Boltona, koji je presrećan zbog činjenice da mu je ispunjena želja, te je u napadu upario Gudjonsena i Heskija.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ČempionšipEjdur GudjonsenEmil HeskiEngleskaNil Lenon

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara