""
""

Bomba na Bosforu: Felaini na korak od Galate

Vreme čitanja: 1min | sub. 29.07.17. | 16:55

Istanbulski velikan dogovorio saradnju sa Belgijancem, još da Murinjo aminuje

Galatasaraj dovodi Maruana Felainija (29).

Izabrane vesti

Bez obzira što je pre svega nekoliko meseci obnovio ugovor sa Mančester Junajtedom do leta 2018. godine visoki Belgijanac je sada veoma blizu prelaska na Bosfor, što je potvrdio danas lično i sportski direktor Lavova Čenk Ergun.
„Pregovarali smo sa Felainijem i Ben Arfom. Belgijanac će napustiti Mančester Junajted. Očekujem da će nam se pridružiti uskoro. Treba nam igrač njegovih kvaliteta, posebno u veznom redu gde smo u deficitu“, potvrdio je čelnik Galatasaraja.

Istanbulskog velikana je očigledno zabolela rana eliminacija iz Lige Evrope od švedskog Ostersunda, a da bi povratili primat, za početak u Turskoj, potrebni su im kvalitetni fudbaleri. 

Dogovor sa Felainijem je navodno već postignut, preostalo je još samo da Žoze Murinjo aminuje prodaju iskusnog veziste. Bez obzira što imaju para na raspolaganju, transferi su u Istanbulu limitirani pa za dolazak reprezentativca Belgije Turci mogu da plate najviše 10.000.000 evra.

Odlazak Maruana Felainija otvoriće i prostor za dolazak Nemanje Matića na Old Traford koji se iščekuje već nekoliko dana.

(FOTO: Action Images) 


tagovi

TurskaTransferiSuper ligMaruane FelainiGalatasaraj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara