""
""

Boni: Ture je potreban Sitiju, nadam se da će ostati

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.05.15. | 11:49

Tureov menadžer Dmitri Seluk izjavio da će iskusni vezista skoro sigurno napustiti Siti, a najčesće se spominje transfer u Inter

Fudbaler Mančester Sitija Vilfrid Boni pozvao je saigrača i zemljaka Jaju Turea da ostane u klubu i naredne sezone. Boni je priznao da je Ture zimus imao dosta uticaja na njegovu odluku da pređe iz Svonsija u Siti, zbog čega veruje da bi slična situacija mogla da se dogodi u obrnutom slučaju.
"Često razgovaram sa njim o tome i Jaja zna moje mišljenje. On me je doveo u Siti i voleo bih da ostane. Svi žele da ga još gledaju u istom dresu, on je legenda kluba i tako će uvek biti. Ture je veliki igrač i potreban je Sitiju", rekao je Boni za Skaj Sport.

Izabrane vesti

Tureov menadžer Dmitri Seluk izjavio da će iskusni vezista skoro sigurno napustiti Siti, a najčesće se spominje transfer u Inter.

Fudbaler iz Obale Slonovače je 2010. godine prešao u Siti iz Barselone, a odigrao je 213 utakmica i postigao 61 gol. Tokom karijere igrao je još za Beveren, Metalurg iz Donjecka, Olimpijakos i Monako.

(FOTO: Action Images)

 

 


tagovi

Vilfred BoniPremijer ligaMančester SitiJaja TureEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara