""
""

Borac bez iluzija i Maslaća s Vojvodinom!

Vreme čitanja: 2min | ned. 18.09.16. | 09:31

„Ne idemo sa belom zastavom, ali znamo ko se pita na Karađorđu“, jasan je trener Zebri Ljubiša Dmitrović, koji zbog crvenog kartona na Karađorđu ne računa na kapitena

Šteta, Borac bez kapitena Marija Maslaća ide na noge Vojvodini koja dočekuje Čačane nadajući se da će pobedom preuzeti vođstvo od Crvene zvezde. Razlog je crveni karton za kapitena Zebri izvučen iz džepa Maja Vujovića na prethodnom meču kada je Partizan gostovao u Čačku.

Izabrane vesti

Maslać: Majo Vujović nije morao baš toliko da pomaže Partizanu!

Meč na stadionu Karađorđe počinje večeras u 19 sati, pa tim povodom šef struke Čačana nedvosmisleno ukazuje na činjenice s kojima se Zebre u Novom Sadu moraju suočiti.
„Sam pogled na tabelu pokazuje ko je apsolutni favorit i ko se pita na Karađorđu. Novosađani su u dosadašnjem toku sezone pokazali da imaju izuzetno kvalitetan tim, sa sjajnim pojedincima i odličnim trenerom. Oni su apsolutni favoriti, ali to ne znači da sa belom zastavom putujemo u Novi Sad“, tvrdi Dmitrović kamenog lica i najavljuje Borčevu mobilizaciju koja nagoveštava borbu do poslednjeg sudijskog zvižduka.

Borac je dokazao da to može, jer pokazaše Čačani da se i s Partizanom sa igračem manje na terenu može igrati celo poluvreme bez primljenog gola.
„Ne mogu reći da smo rasterećeni jer nam pozicija i bodovni konto ne dozvoljavaju takav status, ali je sigurno veći pritisak na našem rivalu. Svesni smo da moramo pružiti preko svojih trenutnih mogućnosti ukoliko želimo povoljan ishod. Za Borac bi to u ovom trenutku bilo sve osim poraza. Uzdamo se malo i u tradiciju jer Borac već godinama pruža dobre igre u duelima sa Vojvodinom“, kaže Ljubiša Dmitrović.

Njegovoj ekipi tokom naredne sedmice pretstoje obaveze u Kupu Srbije, ali i veoma bitan meč sa tredicionalno neugodnim komšijama iz Ivanjice.
„Raduje kadrovska situacija pred gostovanje u Novom Sadu. Moramo se maksimalno mobilisati jer ovom utakmicom počinjemo seriju od tri značajna meča za samo sedam dana. Već u sredu nas očekuje gostovanje u Zemunu u okviru Kupa, dok naredne nedelje na naš stadion stiže Javor“, završava Dmitrović koga iz Čačka put Novog Sada prati vesela dečja graja sa jučerašnje manifestacije „Deci s ljubavlju – jedan je Borac“ , povodom obeležavanja jubileja 90 godina  Borčevog bitisanja u gradu na Moravi.

Piše: Miloš Milić

(FOTO: Printscreen)


tagovi

FK VojvodinaSuperligaSrbijaMario MaslaćLjubiša DmitrovićBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara