""
""

Borac bira ofanzivu – Marčić i Marinković najavljuju oštar tretman za Javor

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.03.17. | 11:43

Čačanske Zebre su svesne da ne smeju bojažljivo da uđu u duel sa Ivanjičanima

Na koju će stranu prevagnuti fudbalski kantar na Stadionu kraj Moravice? Čačanima pogled u fudbalski retrovizor kaže da dobra igra, bez bodova ne znači puno. Zato Milan Marčić i Marko Marinković najavljuju nešto oštriji tretman za Javor u utakmici koja se igra večeras u 18.00.

Izabrane vesti

“Poraz od Vojvodine nije poljuljao dobru atmosferu u timu. Realno u nekim prethodnim utakmicama nismo bili miljenici sreće što se tiče rezultata i očekujem da nam se to već u Ivanjici vrati. Spremni smo da se borimo do poslednjeg atoma snage i obradujemo naše navijače povoljnim rezultatom”,  optimističan je Milan Marčić, a mi dodajemo da je pre samo nekoliko dana i Mladen Dodić, šef stručnog štaba Borca za MOZZART Sport izjavio da za Javor sprema specijalan tretman. Naime, iskusni kruševački stručnjak u čačanskoj trenerci najvio je da će rokadama u timu izazvati Ivanjičane da popuste pred naletom Zebri.

S one strane Jelice – Borac mora da zaljulja Javor

“Već smo arhivirali Vojvodinu. Izvukli smo pouke i moramo naše greške smanjiti što više. Prvi put igram ovaj komšijski derbi i nadam se da ćemo u lepoj atmosferi uspeti da ostvarimo cilj, a to je da dopišemo jedan ili tri boda na naš konto. Pozvao bih navijače da u što većem broju krenu za obližnju Ivanjicu i pomognu nam da ostvarimo cilj“, zaključio je Marko Marinković.

Piše: Miloš Milić

(Foto: MN PRESS)


tagovi

Borac ČačakČačakJavorMarko MarinkovićMladen DodićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara