"Dejan Vukićević"
"Dejan Vukićević"

Borac brzo pronašao novog šefa – Dejan Vukićević stiže u Čačak

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.04.13. | 17:40

Čelnicima srpskog prvoligaša nije puno trebalo da pronađu zamenu za Zorana Njeguša

 

Dejan VukićevićKako prenose lokalni mediji, Borac je brzo pronašao zamenu za smenjenog trenera Zorana Njeguša, koji je Zebre napustio zbog serije loših rezultata. Naime, crnogorski stručnjak Dejan Vukićević sedeće na klupi čačanskog prvoligaša, sa kojom će pokušati da povrati status superligaša.

Izabrane vesti

U prvom intervjuu za klupski sajt, Vukićević je istakao da je rad u Borcu veliki izazov, i da Čačak zaslužuje da ima fudbalskog superligaša.
''Borac se nalazi u dosta delikatnoj situaciji, ali ja dolazak u Čačak smatram velikim izazovom. Klub ima sjajnu tradiciju i to mora sve nas da obavezuje da damo sve od sebe.  Sigurno je da Borac i grad Čačak ne zaslužuju mesto na kome se trenutno nalaze“, rekao je Vukićević, a potom dodao:
“Ne obećavam čuda, ali obećavam veliki rad koji će verujem biti propraćen i rezultatima. Na klupi Borca nasleđujem odličnog trenera i čoveka, koji jednostavno nije imao sreće sa rezultatima. Prvenstvo se već zahuktalo tako da nećemo imati mnogo vremena za upoznavanje i priču. Već od sutra moramo svi zasući rukave i nastaviti sa jakim radom, kako bi smo što pre vratili Borac tamo gde mu je i mesto''.

Borac se trenutno nalazi na sedmoj poziciji u Prvoj ligi Srbije, sa 30 osvojenih bodova, čak 18 manje od prvoplasiranog Napretka, i matematički gledano, još uvek ima šansu da se plasira u Superligu.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Borac ČačakDejan VukićevićPrva liga SrbijeSrbijaZoran Njeguš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara