""
""

Borac sprema zamenu za Vujakliju: Stefan Mihajlović u Čačku

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.07.16. | 12:31

Stefan Mihajlović, još jedno Zvezdino dete, već trenira s ekipom Borca, čekajući na potrebnu dokumentaciju i zvaničnu promociju

Transfer Srđana Vujaklije  je moguć, ali niko ne zna kada će iskusni fudbaler napustiti redove čačanskih Zebri. Borcu će u slučaju njegovog odlaska za golgetersku poziciju trbati sveža krv, pa se u Čačku već uveliko radi na adekvatnoj popuni pozicije na kojoj igra Vujaklija. Ime nove uzdanice trenera Ljubiše Dmitrovića je Stefan Mihajlović, koji ne samo što je imao konkretne razgovore, nego već vredno trenira s ekipom Borca. Njegova priča međutim još uvek nije overena pečatom. Klub za njegovu prijavu čeka neophodna dokumenta, pa nije sigurno kada će se Mihaljlović naći na zvaničnom spisku ekipe.

Izabrane vesti

Kada se to desi, Mihajlović će prelaskom u redove čačanskog tima i zvanično postati drugo po redu Zvezdino dete na koje je u ovom prelaznom roku tipovao Borac. Naime on će se pridružiti ekipi u kojoj se već nalazi Vladimir Bogdanović, prekaljeni internacionalac koji je afirmaciju stekao u Crvenoj zvezdi, igrao u inostranstvu, da bi u Čačak stigao iz niškog Radničkog.

Kada je reč o Stefanu Mihajloviću, on je je pored Crvene zvezde igrao i za Sopot, Slobodu iz Užica i Rad. Na inostranim terenima Mihajlović je dužio dres švajcarskog drugoligaša Kaisa. Inače novo pojačanje Borca uz bogatu karijeru u Čačak stiže i sa fudbalskim pedigreom. Mihajlovićev otac Radmilo Mihajlović je nekada igrao za Dinamo iz Zagreba, sarajevski Željezničar i Bajern iz Minhena.

Na ovaj način tim Ljubiše Dmitrovića spremno očekuje sva moguća dešavanja u još uvek burnom prelaznom roku. Istina izgubljena utakmica Borca na startu Superlige protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca nije prijala Zebrama, ali vremena za žaljenje nema. Borac već u subotu očekuje još jedan komšijski derbi. U Čačak dolazi uvek neugodna ekipa Mladosti iz Lučana, a Borac će svoje snage moći da proveri već danas u Kragujevcu na stadionu Čika Dača u prijateljskom susretu sa Radničkim iz Kragujevca.  

Piše: Miloš Milić

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Vladimir BogdanovićSuperligaStefan MihajlovićSrđan VujaklijaLjubiša DmitrovićBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara