""
""

Borac vrelo gvožđe Superlige iskiva u Surdulici

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.05.17. | 11:43

Šef stručnog štaba Čačana, Milorad Kosanović ne razmišlja o matematici opstanka i utakmici u Gornjem Milanovcu. Borac jednostavno mora da završi svoj posao u Surdulici

Stavljamo poslednju zapetu pred tačku u priči o plej-aut vojevanju Borca koji se posle nadčovečanskih napora trgao i oporavio. Čačani su više nego blizu opstanka. Tačka će biti stavljena u Surdulici u meču sa Radnikom u poslednjem kolu koje rešava sve.

Izabrane vesti

Borac je trenutno van opasne zone i superligaške kome u koju su pali Milanovčani. Borcu treba samo jedan bod, a Metalcu sva tri uz nešto o čemu Čačani ne žele ni da razmišljaju. Šta o svemu tome misli mađioničar sa obale Morave, Milorad Kosanović koji je izvukao Zebre sa puta kojim se nerado ide?
„Idemo da završimo započeto, jer posao se mora privesti kraju. Imamo četiri pobede iz šest utakmica u plej-aut fazi, a u Surdulici treba parafirati opstanak. Nema tu šta, pristup mora ostati isti. Gledamo na narednu utakmicu kao i na sve protekle. Ono što nas je dovelo do ove tačke, vodi nas dalje“, rekao je Milorad Kosanović za MOZZART Sport u uverenju da je 90 minuta u Surdulici dovoljno da da Borac u 91. godini postojanja ostane u Superligi Srbije. U sklopu te priče pitali smo Kosanovića da li će iz Surdulice misliti na utakmicu između Metalca i Novog Pazara?

„Apsolutno mislim samo na nas, na našu igru i na našeg rivala. To je naš posao, ništa drugo. Mislim na Radnik, to sigurno. Igraćemo sa protivnikom koji je bio jako dobar ovog proleća. Imperativ dobrog rezulata je ovoga puta na nama“, konstatovao je Milorad Kosanović, pa prešao na kadrovski bilten Borca.
„Svi igrači su u punoj formi i opticaju. Očekujem jedino vesti o razvoju situacije sa Bratislavom Punoševcem koji je bio bolešljiv, ali nije isključeno da će i on biti spreman. Ostali su na nivou koji se traži pred važnu utakmicu“, zaključio je Milorad Kosanović koji će se kako u Borcu smatraju pouzdati u snagu motivacije kod svojih pulena.

Ukoliko se desi da Tijago Galvao bude hitar kao što beše protiv Metalca, a Nikola Ignjatijević jednako dobar kao sa Spartakom u Čačku, za Zebre nema zime. Naravno, u idelnom scenariju po Borac kraj obale Morave se danas u šali govori da bi i Stefan Mihajlović mogao da krene putem iskupljenja... Čeka se kažu da sreća okrene novčić, jer dobar fudbaler mora da pokuša da se namiri za promašen penal iz prošle utakmice.

Utakmica između Radnika i Borca igra se u nedelju u 16.00 na terenu Graskog stadiona u Surdulici.

Piše: Miloš Milić

(Foto: Star Sport)


tagovi

Borac ČačakBratislav PunoševacMilorad KosanovićMiroljub KostićNikola IgnjatijevicRadnikSrbijaStefan MihajlovićSuperligaTiago Galvao

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara