"Prozivka prvotimaca"
"Prozivka prvotimaca"

Borac započeo pripreme

Vreme čitanja: 3min | pet. 12.01.18. | 11:04

Novi sportski direktor čačanskog kluba Vladimir Stanisavljević najavljuje pojačanja sa zimske transfer pijace

Prozivka prvotimaca

Truba Igora Spasića svirala je zbor pred početak priprema za čačanske Zebre! Pošto su izveštaji o prozivci većine superligaških timova već pristigli, neophodno je konstatovati da je prva prozivka svlačionicu Borca napunila sa preko 30 fudbalera.

Izabrane vesti

Pre početka treninga, u prostorijama FK Borac održana je konferencija za novinare. O namerama, planu rada i aspiracijama kluba na proleće, govorili su predsednik UO Borca, Predrag Teofilović, sportski direktor Vladimir Stanisavljević, i šef struke Igor Spasić.

Evo nas na početku smo još jednog takmičarskog ciklusa. Pošto se navršilo šest meseci od kada se na čelu kluba nalazi ovo rukovodstvo, treba konstatovati da ima pomaka na svim nivoima. Sada je najbitnije da tim valjano odradi pripreme kako bi bio maksimalno spreman uđe u prolećnu borbu za bodove. Prioritet svih prioriteta je opstanak u društvu najboljih, pa moramo da razmišljamo upravo u tom smeru. S obzirom na to, koliko smo nedaća imali jesenas, mislim da 15 osvojenih bodova mogu da budu podloga za optimističan nastavak takmičenja. Na nama iz uprave je da obezbedimo maksimalne uslove. Verujem u zajednički uspeh”, izjavio je predsednik Teofilović, pa reč predao novom – starom licu sa Gradskog stadona kraj Morave.

Stanisavljević, Teofilović i SpasićVladimir Stanisavljević, nekadašnji pomoćni trener Borca, od nedavno na poziciji sportskog direktora kluba, obećava aktivnu trgovinu na zimskoj transfer pijaci.

“Od skoro sam ponovo u klubu, ali mislim da je tokom protekle pola godine urađeno dosta toga. Složio bih se sa predsednikom da 15 osvojenih bodova u svim onim okolnostima nije malo, i da moramo biti optimistično raspoloženi. Sa šefom struke sam posle pola sata razgovora shvatio da smo na istoj talasnoj dužini, pa se nadam dobroj saradnji i konačnom uspehu. Pored priprema je u jeku i prelazni rok, a sigurno je da nećemo sedeti skrštenih ruku po tom pitanju”, rekao je sportski direktor Vladimir Stanisavljević, koga dobro pamtimo u ulozi zamenika nekadašnjeg šefa struke Borca, Mladena Dodića.

Trening na terenu s veštačkom travomNa kraju, prisutnima se obratio i Igor Spasić. Na njemu je da izvuče maksimum iz stalnih kadrovaca. Opstanak u eliti je za njega osnovni, mada ne i jedini zadatak!

 “Najpre bih želeo da vas sve pozdravim i čestitam vam praznike. Kao što smo i rekli polovinom decembra okupili smo se danas i jasno nam je šta moramo da uradimo do 17. februara i utakmice sa Zemunom. Svaki trening je jako važan. Imamo punu svlačionicu i to je dobro. Par igrača je opravdano nije tu i očekujem da nam se pridruže narednih dana. Moramo uraditi mnogo toga kako bi što spremniji dočekali proleće. U Čačku ćemo raditi do kraja meseca kada bi trebalo da odputujemo na pripreme. Obećavam dosta rada i dobre atmosfere i poput mojih prethodnika sa optimizmom koji nikada nisam gubio očekujem predstojeću polusezonu. Nemamo mnogo vremena za priču, prioritet je rad” - jasan je bio Igor Spasić koji je zatim otišao na teren s veštačkom travom Gradskog stadiona kraj Morave. Tamo je obavljen prvi trening.

(Foto: FK Borac Čačak)


tagovi

Borac ČačakČačakpripremeSrbijaSuperligaVladimir Stanisavljević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara