""
""

Borčevi alasi – otvaraju kapije i love Spartak za opstanak

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.05.17. | 13:03

Šef stručnog štaba Borca, Milorad Kosanović ima ideju u bitci za Superligu! Borac uz disciplinovan pristup i pune tribine Gradskog stadiona može do zlatnog gola protiv Spartaka

Komplikacije i vađenje točkova iz blata. To je po protokolu predviđeno menijem za klubove plej-aut zone Superlige Srbije. Borac beše davljenik, ali Milorad Kosanović, sadašnji šef stručnog štaba Zebri nije mislio tako. Video je čamac za spašavanje tamo gde nešto manje odvažni ne bi videli ni „slamku spasa“. Šta se sprema za Subotičane u Čačaku za MOZZART Sport govori upravo on.
„Otvorili smo tribine i pozvali Čačane. Podrška je bitna, disciplina je neophodna. Subotičani su odlični, ali ni mi nemamo razloga da budemo pesimistični. Koncentratica i maksimalno angažovanje u svim fazama igre mogu nam kod kuće pomoći. Dva kola pred kraj igre za opstanak naša sudbina je u našim rukama“, rekao je Milorad Kosanović, svesan činjenice da je Borac pod njegovom dirigentskom palicom postao ubojiti, konkretniji i respektabilniji nego do tada.

Izabrane vesti

Dobru volju pred meč sa Subotičanima pokazuje i špic igrač Borca, Stefan Mihajlović. On veruje u moć svojih saigača i tvrdi da nikako ne sme da se gleda unazad. Takvo raspoloženje vlada u celom timu. Zato se sada o fenjeraškom plamenu govori na jedan drugačiji način. Čime ga Kosanović gasi, jer zna se da vremena više nema...

JEDAN KLIK DELI TE DO MOZZART KVOTA ZA UTAKMICU BORAC - SPARTAK

„Prvi tim je spreman! Fizička sprema je zadovoljavajuća, povređenih nema, niti nas muče kartoni. Sada računam na ceo pogon Borca. Ovo je jasno bitan meč, a karakter i snaga volje će nam biti saveznici“, rekao je Milorad Kosanović, a važno je da dodamo da šef struke Borca po poslednjim vestima jedino neće moći da računa na Bratislava Punoševca koji nije povređen, ali se razboleo. Obradović i Ignjatijević su zalečili povrede, pa bi njihovim angažmanom mogli da zaokružimo sliku igračkog biltena Zebri protiv Spartaka iz Subotice.
U zvaničnom obraćanju javnosti uprava FK Borac javno pozva sve Čačane da se pojave na tribinama Gradskog stadiona kraj Morave. Karte su besplatne kao što je to bilo slučaj i na utakmici protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca.

Rezime priče nas sa Morave vodi u Suboticu. Spartak u Čačak stiže bez rezultatske presije. Gostujući tim je već uveliko opravdao kvalitet na papiru. Iako u plej-aut zoni, Subotičani su i zvanično tim koji i naredne godine igra u srpskoj eliti. Čačani sa druge strane tek treba da izbrišu svoje ime iz crvenog polja tabele. To neće biti lako, jer zna se da Spartak igra bez predrasuda za bodove koji su ovoga puta kao hleb i voda potrebni jedino Čačanima. 

Utakmica između Borca i Spartaka iz Subotice igra se u sredu od 17 časova na terenu Gradskog stadiona kraj Morave.

Piše: Miloš Milić

(Foto: MOZZART Sport)


tagovi

Borac ČačakBratislav PunoševacČačakMilorad KosanovićSrbijaStefan MihajlovićSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara