""
""

Borčevo zbogom fenjeraškom plamenu

Vreme čitanja: 2min | čet. 15.12.16. | 13:48

Posle kapitulacije Pazara i Radnika, Mladen Dodić predviđa dinamičan prelazni rok u Čačku. Marijo Maslać na proleće neće nositi dres Zebri

Šta bi bilo sa ekipom Borca da pred čačanskim fudbalerima nije poklekao Novi Pazar? Verovatno bi nastupio tajac, a dobar deo nada Zebri za opstanak u supeligaškom društvu otišao bi niz Moravu… Ipak nije se tako zbilo na sreću Čačana koji su upravo proslavili 90 godina postojanja kluba.   
“Naravno da se optimizam vratio u naše redove. Posle pobede protiv Radnika, proslave jubileja i Tijagovog, a zatim i Mihajlovićevog gola u Pazaru oseća se veliko olakšanje. To je kapital pred početak priprema i prelaznog roka”, kaže za Mozzart Sport, Mladen Dodić šef stručnog štaba Borca i nastavlja priču svestan teškog zadatka koji stoji pred timom do proleća.
“Znam da vas najviše zanimaju kadrovska pitanja. Već smo počeli sa pregovorima i tražimo pojačanja za sve igračke pozicije. Zasad je izvesno da će iz kluba otići Marijo Maslać. Neću da pričam bajke, jer su nam pojačanja trenutno presudna. Superliga se igra čvršće i jače, pa su i  nama potrebni igrači takvih karakteristika”, tvrdi Dodić na šta se nameće jednostavno pitanje vezano za ideju o prolećnoj postavci Borca. Ostaju li Zebre manje više na okupu?
“Kostur ekipe će ostati jer je to bitno. Počećemo sa pripremama 9. januara, a taj datum nije dalek. Očekujem da će posle uspešnih partija dobra atmosfera u klubu, svlačionici, ali i na terenu pomoći da se valjano pojačamo u prelaznom roku”, kaže Dodić za Mozzart Sport prisećajući se čak i za Novi Pazar teškog terena, ali i slabe posete navijača na derbiju začelja Superlige Srbije.

Izabrane vesti

Piše: Miloš Milić

(Foto: Print Screen)


tagovi

Borac ČačakMario MaslaćMladen DodićSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara