""
""

Bordo i Kaljari dolaze da gledaju Kljajića

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.02.16. | 15:15

Stručni štab Partizana se dvoumi, Filip i Bojan Šaranov imaju podjednake šanse

Iako je bilo u jednom trenutku najavljeno da će mrežu u 150. večiti derbi čuvati Bojan Šaranov, šef stručnog štaba crno-belih Ivan Tomić još nije presekao i prema poslednjim informacijama iz Zemunela postoji šansa da Filip Kljajić, koji je branio na prolećnoj premijeri protiv OFK Beograda sačuva svoju poziciju.

Izabrane vesti

Stručni štab Parnog valjka analizirajući prolećnu premijeru na Vračaru došao je do zaključka da Kljajić nije kriv za golove i da je u uvodu meča odbranio dve šanse nominalnom domaćinu, zbog čega provejava mišljenje da bi mu trebalo ukazati šansu i protiv crveno-belih.

U Humku 1 u međuvremenu je stigao zvaničan dopis da predstavnici italijanskog Kaljarija i francuskog Bordoa dolaze na 150. večiti derbi kako bi snimili upravo Filipa Kljajića koga prate još od prošle jeseni. Možda će i ta informacija imati uticaj na izbor prvog golmana Partizana, iako se čini da su u ovom trenutku šanse Bojana Šaranova i Filipa Kljajića podjednake i da će Ivan Tomić tek posle konsultacija sa trenerom golmana Radišom Ilićem odlučiti kome će ukazati poverenje.

MOZZART Sport pratite i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanIvan TomićFilip KljajićBojan Šaranov150.večiti derbi150. večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara