"Beker dobro zna šta piše"
"Beker dobro zna šta piše"

Boris Beker: Vreme je da se Nole vrati poslu!

Vreme čitanja: 1min | sub. 01.04.17. | 11:06

Nemački as nakon pobede Federera nad Kirjosom poslao upozoravajuću poruku bivšem pulenu

Beker dobro zna šta pišeJedna od najvećih legendi svetskog tenisa i sporta uopšte, Boris Beker iako više ne vodi zvanično brigu o karijeri Novaka Đokovića, nezvanično je veoma zabrinut.

I on to u svom maniru ne krije, insistirajući da će zauvek navijati za našeg asa, čak i kada ne igra kako treba. Najmlađi osvajač u dugoj istoriji Vimbldona gledajući jutros kako je Rodžer Federer u polufinalu mastersa u Majamiju uspeo da nakon tri taj-brejka savlada Nika Kirjosa, osetio je potrebu da se preko društvenih mreža zvanično obrati Noletu koji je u 2017. dva puta zaredom izgubio od mladog Australijanca.

Izabrane vesti

"Nadam se da moj čovek Nole gleda ovo... Vreme je da očisti patike, sredi reket i vrati se na posao...!", napisao je Beker.

Jasno je da Nemac zna nešto što mnogi ne znaju, a to je da Novak zaista slabo trenira poslednjih godinu dana, to jest od osvajnja Rolan Garosa minulog maja što se smatra i jednim od glavnih razloga prekida njihove saradnje. Ako je tako, Đokovićev pad će se nastaviti, a mi ćemo morati da se naviknemo na to.

(foto: twitter.com/TheBorisBecker)


tagovi

Boris BekerEvropaNemackaNovak ĐokovićSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara