""
""

Borjan najkorisniji golman Superlige

Vreme čitanja: 1min | pet. 15.12.17. | 16:59

Borjan je na 17 utakmica 11 puta sačuvao mrežu, primio šest golova, zaradio dva žuta kartona i sakupio ukupno 18 poena, duplo više od drugoplasiranog Zorana Popovića iz Voždovca

Golman Crvene zvezde Milan Borjan proglasen je za najkorisnijeg čuvara mreže jesenjeg dela Superlige u tradicionalnom izboru Sindikata Nezavisnost i SOS kanala.

Izabrane vesti

Borjan je na 17 utakmica 11 puta sačuvao mrežu, primio šest golova, zaradio dva žuta kartona i sakupio ukupno 18 poena, duplo više od drugoplasiranog Zorana Popovića iz Voždovca.

Trofej ''Ilija Pantelić, urucio mu je njegov prvi trener Zdravko Bukarica, dok mu je u ime Sindikata ''Nezavisnost'' I SOS kanala ručni sat predao idejni tvorac akcije Nebojša Petrović.
"Srećan sam što po drugi put osvajam trofej koji nosi ime legendarnog golmana Vojvodine i jugoslovenske reprezentacije. Prvi put sam to učinio kao golman niškog Radničkog. Rekao sam ljudima u klubu da tokom zime ne prihvataju nikakve ponude za moj transfer jer želim da ostanem do kraja sezone, da osvojim titulu sa Zvezdom i da ponovo budem u konkurenciji za ovo laskavo priznanje", rekao je Borjan na svečanosti u "Princip pabu" na Senjaku.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaMilan Borjansindikat NezavisnostSOS kanalSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara