"Andre Širle i Kristijano Ronaldo"
"Andre Širle i Kristijano Ronaldo"

Borusija bez petorice važnih u derbiju

Vreme čitanja: 1min | pet. 31.03.17. | 16:48

Tomas Tuhel u problemima

Andre Širle i Kristijano RonaldoPrvi je sa liste otpao Sabastijan Rode (operisao prprepone), u ambulanti mu se pridružio Marko Rojs (probelmi sa mišićem zbog kojih neće igratio bar još deset dana), u međuvremenu je Mario Gece objavio privremeni raskid sa fudbalom (bar do početka 2018), a pred gostovanje Šalkeu, u velikom derbiju Rura, Borusija iz Dortmunda ostala je bez još dva važna igrača.

Trener Tomas Tuhel ne može da računa na Andrea Širlea i Erika Durma, koji sigurno neće igrati utakmicu čiji ishod značajno može da odredi šanse Milionera da se direktno plasiraju u Ligu šampiona. Trenutno su treći, bod ispred Hofenhajma, a tri iza RB Lajpciga.

Izabrane vesti

Širle se povređen vratio iz reprezenatcije Nemačke, u čijem je dresu pre pet dana bio jedan od režizera pobede nad Azerbejdžanom (4:1), s obzirom da je dao dva i namesito jedan gol.
„Širle se povredio u reprezentaciji. Dobio je udarac u Alihovu tetivu i u članak, pride. Mnogo ga boli, nema šanse da igra sutra“, potvrdio je šef struke Borusije Tomas Tuhel.

Problem za Borusiju je činjenica da se na treningu povredio desni bek Erik Durm, međutim, on je ionako rezervna opcija, jer taj deo terena pokriva Lukaš Pišček.

Veliki derbi Šalke - Borusija Dortmund na programu je u subotu od 15.30 na Feltins areni u Felzenkirhenu, a kvote Kladionice MOZZART za taj meč možete pogledati OVDE.

(FOTO: Action images)


tagovi

Andre ŠirleBorusija DortmundEvropaNemacka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara