""
""

Boško Janković dolazi na Marakanu

Vreme čitanja: 1min | sub. 21.05.16. | 10:25

Potencijalno pojačanje Crvene zvezde prisustvovaće šampionskoj proslavi

Sportski sektor i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić su odavno krenuli u ofanzivu. Žele da tim za evropske kvalifikacije pojačaju provernim kvalitetom Boška Jankovića. Od dana kada je emitovana vest o mogućem povratku kreativnog veziste u matični klub navijači su u blagoj euforiji.

Predvodnik Zvezdine čuvene „klase 1984“ treba da raskine ugovor sa Veronom, a potom da izvaga sve ponude koje ima na stolu. Kako bilo Boško Janković je za korak bliže Crvenoj zvezdi.

Izabrane vesti

Sportski Žurnal je danas emitovao vest o tome da će bivši reprezentativac Srbije prisustvovati današnjem meču između Crvene zvezde i Radničkog iz Niša. Iz neposredne blizine gledaće šampionsku proslavu, a kako Žurnal navodi imaće i sastanak sa Zvezdanom Terzićem.

Dakle, večeras bi moglo da bude poznato da li su nadanja čelnika i navijača Crvene zvezde realna. Emitovno veče i šampionska žurka idu u prilog crveno-belima... Ima onih koji se nadaju da će „vulkan“ Marakane slomiti Boška Jankovića da se vrati u matičn i klub. 

(Foto Star Sport)


tagovi

Zvezdan TerzićSuperligaSrbijaEvropaFK Crvena zvezdaBoško Janković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara