""
""

Boško Janković puca od samopouzdanja: Ako budemo igrali kao protiv Rome, verujem da ćemo opstati u ligi

Vreme čitanja: 1min | pon. 23.02.15. | 12:07

Fudbaler Verone Boško Janković da je srećan zbog gola protiv Rome u Seriji A i posvetio ga nedavno rođenom sinu Julijanu

Srpski fudbaler Boško Janković doneo je vredan bod Veroni protiv Rome pogotkom u 38. minutu i na taj način udaljio Rimljane u borbi za titulu.

Izabrane vesti

Srpski internacionalac u ovom trenutku puca o samopouzdanja i zadovoljstva, što zbog uspeha na sportskom planu, što zbog velike porodične radosti.
„Sigurno da sam srećan i zbog ishoda i zbog gola, pogotovo jer smo bili u seriji malo lošijih rezultata, pa nam ovaj remi zaista mnogo znači. Gol iz sveg srca posvećujem sinu Julijanu koji je rođen u petak“, rekao je Janković.

Janković je istakao je da veruje da će Verona i naredne sezone biti član Serije A.
„Borićemo se do samog kraja za opstanak, ima još mnogo utakmica da se igra, ali sa ovakvom voljom i duhom verujem da ćemo uspeti. Moraćemo da igramo kao protiv Rome i ako bude tako, verujem da ćemo ostati u ligi. Verona zaslužuje da ostane u društvu najboljih“, zaključio je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde.

Verona se nalazi na 15. mestu na tabeli Serije A sa 25 bodova, pet više od Kaljarija koji je mestu koje vodi u drugu ligu.

Ekipa trenera Andree Mandorilinija u narednom kolu gostuje upravo na Sardiniji protiv Kaljarija u nedelju.

(FOTO: Action images)


tagovi

VeronaSrbijaSerija AEvropaBoško Janković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara