""
""

Boško Janković - slobodan igrač! Godinu dana pre roka…

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.06.16. | 10:03

Signal za Zvezdu?

Iz Verone stiže vest koja će raspaliti maštu navijačima Crvene zvezde. Verona i Boško Janković su dogovorili da raskinu saradnju godinu dana pre isteka ugovora. To znači da će srpski ofanzivac ovog leta biti slobodan igrač.

Izabrane vesti

Janković se na početku fudbalske pijace pominjao kao jedna od želja Crvene zvezde. Navijači kluba sa Marakane bi oduševljeno dočekali nekadašnjeg miljenika koji bi bio jedno od kapitalnih pojačanja u napadu na plasman u Ligu šampiona. Iako prošle sezone nije bio u formi i iako je prethodnih godina imao problema s povredama, Janković bi bio veliko pojačanje za crveno-bele.

On se tada oglasio i korektno priznao da je svestan interesa kluba u kojem je ponikao, ali da prvo mora da reši situaciju sa Veronom i da ne želi da daje lažnja obećanja. Lokalni mediji u Veroni ističu da su klub i Janković rešili da se raziđu i da je ostalo još samo da Verona i Srbin utanače detalje oko finansijskog poravnanja. Time bi bila otklonjena prva velika prepreka za povrataka Jankovića u Crvenu zvezdu.

Ali nije jedina. Za Jankovića postoji interesovanje iz Kine i sa Bliskog istoka što znači da Crvena zvezda ne bi mogla finansijski da parira ponudama ostalih zainteresovanih poslodavaca. Italijanski mediji najavljuju da će Janković sigurno napustiti Italiju i da trenutno vaga. Ako želi Jankovića nazad, Crvena zvezda nema mnogo vremena… 

(FOTO: Action images)


tagovi

VeronaSuperligaSrbijaSerija AItalijaFK Crvena zvezdaBoško Janković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara