"Aleksander Zverev"
"Aleksander Zverev"

Braća Zverev tutnje Kinom

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.09.17. | 14:18

Ove sedmice se održavaju dva ATP turnira u najvećoj zemlji sveta, a noćas se nastavljaju dueli u okviru drugog kola u Šenženu i Čengduu

Aleksander ZverevDva turnira koji se ove sedmice igraju u Kini, Šenžen i Čengdu večeras i noćas završavaju sa obračunima drugog kola.

DOLGOPOLOV - STAHOVSKI
UG VIŠE (22,5), KVOTA 1,95
 

Izabrane vesti

Daleko interesantnije će biti u Šenženu, barem što se sportskog klađenja tiče. te smo zato odatle izdvojili tri susreta. A počinjemo od ukrajinskog derbija, to jest duela Aleksandra Dolgopolova, koji je apsolutni favorit i Sergeja Stahovskog. Ovde bi trebalo očekivati napet duel, ali i pobedu favorizovanog Dolga.

M. ZVEREV - SELA
1S/K 1-1, KVOTA 1,90
 

Stariji od ubitačne teniske braće Zverev, Miša ukršta rekete sa Dudijem Selom. Izraelac je nekada bio bolji igrač, ali je sada to Rus sa nemačkim pasošem I to mnogo, tako da ovde ne treba previše mudrovati, već možemo očekivati brzu pobedu 26. nad 77. igračem sveta.

A. ZVEREV - DARSIS
HS1 (-1,5), KVOTA 1,50
 

A Mišin mlađi brat, Aleksander će imati solidan ispit protiv Stiva Darsisa. Iskusni Belgijanac ume da bude nezgodan protivnik, što je i pokazao ove godine savladavši Zvereva u Dejvis kupu. Ovaj put očekujemo osvetu mlađanog Saše i njegov prolazak u četvrtfinale.

TIM - PELJA
H1 (-4,5), KVOTA 2,00
 

Iz Čengdua izbor vrhnunskih duela za sportsko klađenje nije tako širok, te smo se odlučili za jedan, i to odmeravanje Dominika Tima i Gvida Pelje. I to zato što je u pitanju fin fiks. Austrijanac je viđen kad-tad za prvo mesto na svetu i Argentinac, ma koliko bio žilav oponent, najverovatnije neće izdržati dugo na terenu protiv Austrijanca.

(foto: Action Images)


tagovi

bet infoDominik TimKinaMiša Zverevsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara