"Branko Ilić"
"Branko Ilić"

Branko Ilić: Ne idem u Tursku! Predrag Luka i Stefan Aškovski želje Novog Pazara

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.06.15. | 09:58

Slovenački reprezentativac od sutra na raspolaganju treneru Milinkoviću

Branko IlićUprava planira da ga proda, Branku Iliću se ne ide iz Humske. Tako bi u najkraćem mogao da glasi trenutni status reprezentativca Slovenije, koji će se posle obaveza u državnom timu i kraćeg predaha u subotu staviti na raspolaganje šefu stručnog štaba Zoranu Milinkoviću. U međuvremenu je odagnao dilemu da će se preseliti u Tursku, iako je tamošnji drugoligaš Gectepe želeo da aga angažuje, a čelnici srpskog prvaka bili spremni da sarađuju.
Ne idem u Gectepe“, kratko je poručio Branko Ilić, a prenosi Sportski žurnal.

Pitanje je, međutim, da li će momak koji je prošlog leta pojačao crno-bele ostati na Topčiderskom brdu, jer je Partizan doveo Brazilca Fabrijsija Dornelasa. Glavni razlog zbog kojeg crno-beli žele da se realizuje njegov transfer je ugovor u visini od 160.000 evra koji se ne uklapa u njihove planove.

Izabrane vesti

Isto tako, u planovima Zorana Milinkovića za narednu sezonu nema Predraga Luke i Stefana Aškovskog, pa bi ovaj dvojac - uverava Žurnal - mogao da se preseli u Novi Pazar i to na pozajmicu. Pazarci su otpustili dosadašnjeg trenera Milorada Kosanovića, a u iščekivanju njegovog naslednika kontaktirali su crno-bele sa željom da u vidu pozajmica angažuju krilnog vezistu koji je i minule sezone bio u drugom planu, kao i povratnika iz Makedonije, kome je ostala još jedna godina ugovora, a konkurencija za mestu uz levu aut liniju su mu Nemanja Petrović, Miroslav Bogosavac i od nedavno Ivan Bandalovski.

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaStefan AškovskiSrbijaprelazni rok 2015Predrag LukaFK PartizanNovi PazarBranko Ilić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara