"Đorđe Rakić predvodi crveno-belu delegaciju"
"Đorđe Rakić predvodi crveno-belu delegaciju"

Bratska poseta Moskvi: Lalatović proba Pečnika kao polušpica (FOTO i VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.09.14. | 15:51

Beogradski crveno-beli će domaćinima iz Spartaka uručiti repliku pehara iz Barija sa željom da kolege iz Rusije osvoje i onaj pravi

Đorđe Rakić predvodi crveno-belu delegacijuSve će biti glamur na otvaranju novog stadiona Spartaka. Grmeće 42.000 ljudi na objektu vrednom 430.000.000 dolara, defilovaće klupske legende Moskovljana... Međutim, trener srpskog prvaka Nenad Lalatović veruje da Crvena zvezda neće biti ukras na žurki bratskog kluba.
"Ovo je za nas evropski meč. Da vidimo gde smo u ovom trenutku. Igraćemo bez šestorice reprezentativaca, ali to ne znači da odustajemo od pozitivnog rezultata. Baš mi je drago sto je Kapelo dozvolio petorici igrača Spartaka da igraju protiv nas jer želim da se izmerimo s njihovim najjačim sastavom", rekao je Lalatović po sletanju na moskovski aerodrom.

Pod svetlima nove Otkritje arene Lalatović će probati taktičke inovacije...
"Da, hoću da vidim kako će se Nejc Pečnik snaći na poziciji iza špica. Tu je igrao pre dolaska u Zvezdu".

Izabrane vesti

Lalatović i Goran Negić na aerodromuZvezda bi meč koji počinje u petak u 17.05 trebalo da počne u sastavu Kahriman, Predrag Đorđević, Lazić, Jovanović, Antić, Gogić, Ristić Lazović, Pečnik, Gavrić, Rakić.

Već je prodato 40.000 ulaznica, a meč će direktno prenositi ruska nacionalna TV stanica, a u Srbiji TV Arena Sport. Inače, Zvezda je smeštena u glamuroznom hotelu Renesanser, a domaćin je za ekspediciju iz Beograda omogućio sve - od igle do lokomotive.
"Izabrani smo  da otvorimo novi stadion zahvaljujući bratskom odnosu naših navijača. Spartaku ćemo pokloniti repliku pehara iz Barija, sa željom da osvoje onaj pravi", rekao je Svetozar Toza Mijailović, najstariji član Skupštine Crvene zvezde.

A pogledajte i delić atmosfera iz ruske prestonice.

(FOTO: crvenazvezdafk.com)


tagovi

FK Crvena zvezdaNejc PečnikNenad LalatovićRusijaSpartak MoskvaSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara