""
""

Bravo, majstore! Bravo i tebi, Petre... Samo sa Vengerom neću da se pozdravim (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 02.08.15. | 18:30

Žoze Murinjo pravio šou posle meča sa Arsenalom

I kad izgubi on je u centru pažnje. Ekscentrični Žoze Murinjo je pretrpeo prvi poraz u sudarima sa Arsenom Vengerom, ali je posle utakmice za trofej Komjuniti šilda „ukrao“ šuu fudbalerima protivničke ekipe, tako što se na sve načine trudio da bude u fokusu.

Najpre džentlmenski potez. stao je ispod stepenica kojima su koračali igrači Arsenala i svakom ponaosob je čestitao na premijernom trofeju u sezoni. Najviše, logično, Peteru Čehu, koga je i zagrlio potvrđujući da između njih, ipak, nema zle krvi, bez obzira na odluku da ne produži ugovor golmanu koji je potom prešao na Emirete.

Izabrane vesti

Ako se sa njim drugarski pozdravio, Murinjo je potpuno ignorisao Arsena Vengera. Ili ovaj njega, kako vam draže. Tek, duga istorija njihovih sukoba nagovestila je ovako hladan odnos, pa je Francuz samo prošao iza leđa menadžeru Čelsija.

A Murinjo je potom krenuo ka svlačionici Vemblija i otarasio se srebrne medalje, koja sleduje poraženom. Bacio ju je na tribine, a neočekivan suvenir završio je u rukama jednog dečkića.

 


tagovi

Žoze MurinjoPremijer ligaKomjuniti šildEngleskaČelsiArsenalArsen Venger

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara