""
""

Briga manje za Drulovića: Kin ne igra protiv Srbije

Vreme čitanja: 1min | čet. 20.02.14. | 15:15

Martin O' Nil objavio spisak reprezentativaca za prijateljski meč Republike Irske sa Orlovima u Dablinu, 5. marta

Irci će na megdan Srbima bez prve zvezde. Selektor Martin O'Nil objavio je preliminarni spisak kandidata za kontrolnu utakmicu Republike Irske sa Orlovima 5. marta u Dablinu, a na njemu nema Robija Kina. U objašnjenju ove odluke navedeno je da je O'Nil razgovarao sa iskusnim napadačem koji će ostati u Los Anđelesu, kako bi se što bolje spremio sa Galaksijem za početak MLS lige.
Utakmica sa Srbijom će biti od velikog značaja pred početak kvalifikacija za naredno Evropsko prvenstvo. Uživao sam u radu sa igračima na debiju u novembru i radujem se novom okupljanju u martu“, rekao je bivši trener Seltika, Aston vile i Sanderlenda, koji je nalsedio Noeal Kinga na selektorskoj funkciji i do sada u prijateljskim utakmicama savladao Letoniju (3:0) i remizirao sa Poljskom (0:0).

O'Nil je najavio da će do okupljanja (2. marta) skratiti spisak na kome se trenutno nalaze:
Golmani: Dejvid Ford, Daren Randolf, Rob Eliot,;
Defanzivci: Ričard Kioh, Mark Vilson, , Džon O'Šej, Aleks Pirs, Stiven Keli, Demjan Delani, Ričard Dan, , Kiran Klark, Stefan Vord;
Vezisti: Glen Velan, Simus Kolmen, Pol Grin, Ves Holahan, Džejms Mekarti, Džejms Meklin, Ejden Mekgidi, Entoni Pilkington, Stiven Kvin, Endi Rid, Dejvid Mejler;
Napadači: Džon Volters, Entoni Stouks, Kevin Dojl, Šejn Long, Daril Marfi, Simon Koks.

Izabrane vesti

Meč na stadionu Aviva (51,700 mesta) zakazan je za 5. mart u 20.45, a na njemu će reprezenatciju Srbije predvoditi privremeni selektor Ljubinko Drulović.

(FOTO: Action images) 


tagovi

fudbalska reprezentacija SrbijeIrskaEvropaSrbijaRobi Kinreprezentativni fudbalLjubinko Drulović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara