Brodarac silan na Zvezdinoj travi

Vreme čitanja: 2min | sub. 13.04.19. | 13:02

Tim sa Starog sajmišta slavio protiv crveno-belih u derbiju omladinske lige i stekao dva boda prednosti – 3:1

Deluje da će Liga šampiona ponovo da se igra kraj Starog sajmišta! Omladinci Brodarca savladali su vršnjake iz Crvene zvezde i napravili veliki korak ka osvajanju titule šampiona Srbije. Brodarac je danas na terenu iza juga Marakane bio mnogo bolji rival, delovao fizički moćnije od crveno-belih i na krilima Viktora Lukića potukao ekipu Nikole Puače – 3:1.

Ovom pobedom Brodarac je stekao dva boda više u odnosu na crveno-bele, ali će u trci za titulu imati ozbiljne konkurente u Čukaričkom i Vojvodini. Crvena zvezda je pala posle 15 susreta. Prosto, nisu mogli dečaci sa Marakane da se nose sa fizički jačom ekipom.

Izabrane vesti

Početak susreta nije nogoveštavao takav epilog. Nošeni pesmom Delija crveno-beli su odlično krenuli i poveli golom Ričmonda Odade u devetom minutu. Ipak, Brodarac, se nije predavao. Izgledao je  mnogo otresitije, jače i brže.

Crveno-beli su nekako odolevali do 26. minuta kada je stvar u svoje ruke uzeo Viktor Lukić. Na centru je obrnuo jednog od defanzivaca Crvene zvezde, potom se stuštio ka golu i levom nogom pogodio mrežu Nemanje Gordića.

Zvezda nije mogla da dođe do daha. Povremeno je samo pokušavao Martin Novaković, Kupusović je bio dobro čuvan... Brodarac je do vođstva došao krajem prvog poluvremena. I to iz prekida. Posle kornera uprvi udarac je odbranio Miloš Gordić, ali je na pravom mestu bio štoper Nikola Marjanović i samo ćušnuo loptu u gol.

Sve je bilo jasno posle pogotka iz penala Alekse Pejića. Vrlo nervozan meč crveno-beli nisu mogli da okrenu na svoju vodenicu. Brodarac je taktički delovao vrlo zrelo, posebno u defanzivi.


tagovi

Nikola PuačaBrodarac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara