"Igrači Mančester junajteda"
"Igrači Mančester junajteda"

Brojka, da se smrzneš! Šta mislite - koliko novca Junajted izdvaja za plate povređenih igrača?

Vreme čitanja: 2min | pet. 21.11.14. | 17:50

Đavole je sreća baš napustila ove sezone...

Igrači Mančester junajteda

Vest da će David De Hea i Luk Šo biti u pogonu za veliki derbi sa Arsenalom sigurno je obradovala navijače Mančester junajteda. Međutim, ostaje gorka činjenica da se na listi rekonvalescenata još uvek nalaze Radamel Falkao, Rafael, Fil Džouns, Džoni Evans, Markos Roho, Ešli Jang, Majkl Kerik... Kao i da se ovoj družini nedavno priključio i Dejli Blind

Izabrane vesti

Đavoli ove sezone imaju problema sa povredama preko glave, a uprkos uloženim novcima, tačnije gotovo 200.000.000 evra, ekipa se nalazi u velikom deficitu. Što, naravno, jako utiče na rezultate u ovoj sezoni, koji su daleko ispod očekivanja. 

I ne samo što je Junajted potrošio basnoslovnu sumu novca za pojačanja koja se još uvek nisu uklopila u sistem rada Luja van Gala, već su povrede zapretile da potpuno unište minuli rad holandskog stručnjaka. Ali i bankovni račun Junajteda. 

Prema podacima baziranim na osnovu nedeljnih primanja povređenih igrača, Đavoli će samo ove sedmice morati da uplate približno oko 800.000 funti na ime plata rekonvalescentima, od kojih dobar deo neće biti uz tim još neko vreme. 

Među najplaćenijim igračima koji ne igraju trenutno, prvi se nameće Radamel Falkao. Pozajmljeni igrač Monaka nije uspeo da sastavi dve utakmice u visokom ritmu otkako je došao na Teatar snova, a zbog ogromnih primanja (280.000 funti nedeljno), do sada je zgrnuo brdo para. Koliko tačno, pitate se? Evo i zvaničnih podataka sa jednog šaljivog sajta, koji objavljuje tačnu cifru koju Kolumbijac dobija od momenta potpisivanja ugovora, ali i trenutka kada ste ušli na sajt.

Falkao je do sada odigrao pet mečeva i postigao jedan gol... A zaradio blizu 4.000.000 funti! 

Falkaova primanja

Blind je sledeći fudbaler na spisku i on kešira oko 75.000 funti sedmično, dok je njegov saigrač i kolega s iste pozicije, Markos Roho, vlasnik oko 70.000 funti na sedam dana.

Rafael i Fil Džouns imaju nedeljna primanja od oko 50.000 futni, Džoni Evans ima 65.000 funti, dok Ešli Jang kući odlazi sa 115.000 funti na kraju svake nedelje. Njegov dugogodišnji saigrač Majkl Kerik uzima oko 80.000 funti.

Zamislite samo koliko bi novca otišlo kada u timu ne bi bili ni De Hea, ni Šo... Verujemo da vodeće ljude u Junajtedu već sada boli glava...

(FOTO: Action Images, whatfalcaoearns.com)


tagovi

Dejli BlindEngleskaEšli JangEvropaFil DžounsMajkl KerikMarkos RohoPremijer ligaRadamel FalkaoRafael

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara