"Mario Baloteli"
"Mario Baloteli"

BRUKA: Navijači Fjorentine napali igrače Milana, Baloteli ponovo na "udaru" rasista! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.05.13. | 15:30

Centarfora Rosonera su saigrači i obezbeđenje jedva odvukli iz gužve posle novih rasističkih povika na njegov račun

 

Mario BaloteliDrugi put u samo dve nedelje Mario Baloteli našao se u centru rasističkih vređanja od strane navijača rivalskih klubova. Posle incidenta koji su izrežirale pristalice Rome, nastao je novi skandal u italijanskom fudbalu – a ovog puta su u glavnoj ulozi bili tifozi Fjorentine.

Izabrane vesti

Besni i razočarani zbog krajnje sumnjivog penala koji je dosuđen Rosonerima u meču sa Sijenom, a koji je napravljen upravo nad Super Marijom, pristalice Viole rešile su da Baloteliju stave do znanja šta tačno osećaju.

U trenucima kada se ekspedicija Milaneza ukrcavala na voz u Firenci, oko 30 neprijateljski nastrojenih navijača počelo je da obasipa 22-godišnjeg centarfora uvredama na rasnoj osnovi, dok su njegovi saigrači dobili nešto “blaži“ tretman. U tim trenucima Baloteliju i Robinju je pao mrak na oči, i pošto-poto su želeli da se obračunaju sa izgrednicima, međutim, saigrači i pripadnici obezbeđenja su ih jedva odvukli iz gužve.

Podsetimo, posle incidenta sa navijačima Rome reprezentativac Italije rekao je da će sledeći put kada mu rivali budu upućivali rasističke uvrede momentalno napustiti teren, međutim, iz FS Italije stigla je vest da će Baloteli dobiti crveni karton ako bude tako nešto uradio, na šta je on na svom Tviter profilu napisao:
“Ova pravila u vezi rasističkih vređanja moraju što pre da se promene. Ako izađem sa terena ostavljam ekipu sa deset igrača, što nije humano“, napiosao je razočarani Baloteli.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaFjorentinaItalijaMario BaloteliMilannavijačiRobinjoSerija ASijena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara