"Tri gola i dve asistencije na jednoj fotografiji!"
"Tri gola i dve asistencije na jednoj fotografiji!"

Brutalno uzdizanje Atletika! Grizman poludeo zbog kritika i sravnio Balaidos! Selti se crno piše (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 10.09.16. | 14:53

Prva pobeda Jorgandžija u Primeri ove sezone, tim iz Viga doživeo i treći poraz

Tri gola i dve asistencije na jednoj fotografiji!

Kao kofom ledene vode dva puta su puleni Dijega Simeonea polili sve navijače Atletiko Madrida remijima protiv Alavesa i Leganesa, ali protiv Selte otklonjena je svaka, pa i najmanja sumnja da je prošlogodišnji vicešampion Evrope u velikoj krizi rezultata. 

Izabrane vesti

Konačno je tri boda u cugu uzeo Atletiko, pošto je u Vigu rašrafio domaćina sa 4:0 i tako konačno rasterao sve đavole i duhove koji su proganjali Čolovu vojsku u prve dve runde nove sezone. Ovog puta Atletiko nije imao pravo na grešku, niti je dozvolio da se još jedna utakmica završi nerešenim ishodom. A nakon oštrih kritika koje je pre nekoliko dana Saul Njigez uputio na račun Antonana Grizmana stigao je najbolji mogući odgovor - dva gola i asistencija! Na sve to Koke je dodao pogodak i završno dodavanje za brutalnu potvrdu povratka na pravi put. 

Doduše, nije Atletikova sudbina izgledala tako blistavo kada je arbitar Santjago Latre signalizirao da je vreme za odlazak na petnaestominutni odmor. Pred oko 18.000 gledalaca na Balaidosu pojavio se mali zrak nade da bi Selta mogla do prvog boda u novoj sezoni, a umesto toga Krstaši su pretrpeli težak poraz.

Goleadu je otvorio Koke osam minuta po povratku na teren. Velike zasluge idu na račun Grizmana pošto je uputio laserski precizan centaršut pravo na peterac, a Kokeu nije bilo teško da pod prečku zakuca loptu. 

Punih 20 minuta trajala je Atletikova opsada gola Serhija Alvareza, da bi onda najbolji francuski golgeter postigao prvi od ukupno dva gola na meču. I to gotovo na identičan način kako je to Koke učinio ranije, s tim što je Grizman Njigezovu loptu glavom prosledio na pravo mesto. Već tada crno se pisalo Selti, a delovalo je kao da će u poslednjih 20 minuta biti još radosti za goste. Tako je i bilo.

I opet je strelac bio Grizman, samo ovog puta na asistenciju Huanfrana. Ponovo desna strana, ponovo centaršut i opet glavom... „Copy + paste“!

Sramotu domaćina uvećao je Anhel Korea u poslednjim trenucima meča, a ovog puta završno dodavanje uputio je Koke. Da li ste mislili da će ovog puta biti sa suprotne strane. Naravno da niste. Sve gotovo identično, a Korea je u padu matirao Alvareza i potvrdio da se Atletiko vratio u život!

PRIMERA, TREĆE KOLO

Petak:

Sosijedad - Espanjol 1:1 (0:0)
/Vilijan Hose 78 - Pjati 62/

Subota:

Selta - Atletiko Madrid 0:4 (0:0)
/Koke 53, Grizman 73, 81, Korea 89/

16.00 Real Madrid - Osasuna
18.15 Malaga - Viljareal
18.15 Sevilja - Las Palmas
20.30 Barselona - Alaves

Nedelja:

12.30 Hihon - Leganjes
16.00 Valensija - Betis
18.15 Granada - Eibar
20.30 Deportivo La Korunja - Bilbao

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaSeltaPrimeraKokeEvropaAtletiko MadridAntoan Grizman

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara