"Aleksandar Jevtić slavi jedan od tri gola protiv Radničkog"
"Aleksandar Jevtić slavi jedan od tri gola protiv Radničkog"

Buđenje golgetera: Het-trik Aleksandra Jevtića posle šest godina! Puče Radnički na Brdu

Vreme čitanja: 2min | sub. 19.11.16. | 15:42

Ilija Stolica razmrdao Voždovac, Milanovčanima lokalni derbi, Gafurov presudio Radniku

Aleksandar Jevtić slavi jedan od tri gola protiv RadničkogKakva eksplozija Aleksandra Jevtića! Neviđena u Superligi u poslednjih šest godina. Toliko je prošlo od prethodnog het-trika 31-godišnjeg napadača na našim terenima, a istim golgeterskim učinkom rođeni Šapčanin ukrasio je vrlo bitnu pobedu Čukaričkog nad niškim Radničkim, u prvom kolu druge etape aktuelnog prvenstva - 4:1.

Prst sudbine kao da vodi karijeru Aleksandra Jevtića. Taj prethodni het-trik dao je u dresu Crvene zvezde baš protiv Čukaričkog 5. oktobra 2010, da bi danas u dresu Brđana podsetio na stare dane i potpisao se ispod treće vezane pobede ekipe Gordana Petrića pred svojim navijačima.

Izabrane vesti

Ognejn OžegovićJevtić je pogađao u 20, 35. i 54, minutu, kapiten Čuke Igor Matić overio je pet minuta pre kraja osvajanje tri boda, kojom je domaćin bar na kratko pobegao iz opasne zone. Uz napomenu da ovaj trijumf ima dodatni značaj, ako se zna da je u pitanju najteži poraz koji je tim Milana Rastavca pretrpeo još od 3. maja, kad ga je istim rezultatom tukao Borac.

Danas Čačani nisu bili ni izbliza ubojiti. Štaviše, posle poraza od Metalca ostali su zakucani na dnu tabele, sa svega osam bodova. Za njih je još gore što im je bodove ispred nosa odneo lokalni rival, slavivši na sveže našminkanom stadionu - 2:1.

Sastav Nenada Vanića pobodio je prvi put posle devet utakmica bez pobede, zahvaljujući pogocima Milana Stojanovića i novajlije iz OFK Beograda Ivice Jovanovića. Valja napomenuti da je gostima iz Gornjeg Milanovca put ka trijumfu prokrčio Miloš Krstić, tako što je u završnici prvog dela zaradio iskljčenje. Drugo u poslednja tri gola.

Jovan Stanojević, strelac za Voždovac u SuboticiPremijerna runda u drugom krugu Superlige pamtiće se po još dve pobede gostiju. Novi trener Voždovca Ilija Stolica očigledno je ubrizgao inijekciju samopouzdanja svojim izabranicima, koji su slavili u Subotici golovima u završnici prvog dela.

Najpre je Jovan Stojanović realizovao penal, potom Đuro Zec pogodio za 2:0 i to je bilo dovoljno Zmajevima za prvi trijumf na strani, kad se računa borba za bodove, posle četiri sušna kola.

Vrednu pobedu ostvario je i Javor, tako što je u ranioj fazi utakmice razoružao goste iz Surdulice - 1:0. Presudio je napadač iz Uzbekistana Husnidin Gafurov tek drugim golom za Ivanjičane ove sezone.

Superliga, 16. kolo:

Petak:

Rad - Mladost 1:2 (1:1)
/Lutovac 15 pen - Bojović 24pen, 53/

Subota:

Borac - Metalac 1:2 (0:1)
/Galvao 90+2 - Stojanović 41, Jovanović 87/

Spartak - Voždovac 0:2 (0:2)
/Stojanović 34, Zec 37/

Čukarički - Radnički Niš 4:1 (1:0)
/Jevtić 20, 35, 54, Matić 85 - Mrkić 61/

Javor - Radnik 1:0 (1:0)
/Gafurov 10/

Partizan - Bačka Palanka

17.00: Napredak - Crvena zvezda
17.00: Vojvodina - Novi Pazar

TABELA:

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Aleksandar JevtićBorac ČačakČukaričkiJavorMetalacRadnički NišRadnikSrbijaSuperligafk voždovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara