""
""

Budućnost zvala Maljkovića?

Vreme čitanja: 1min | uto. 21.06.16. | 13:57

Na spisku kandidata za klupu Podgoričana su, pored ostalih, Aleksandar Trifunović i Ante Nazor

Košarkaši Budućnosti iz Podgorice predvođeni trenerom Igorom Đaletićem osvojili su desetu titulu u nacionalnom prvenstvu Crne Gore. Posle velikog uspeha Đetića koji se dogodio još sredinom maja meseca nema nekih novosti iz podgoričkog ABA ligaša.

Izabrane vesti

Kako saznajemo, iskusnijim igračima istekli su ugovori, a samo mladi i perspektivni košarkaši Budućnosti su čvrsto vezani za klub. Prema našem izvoru prvo će se održati Skupština Budućnosti (sreda 22. jun) na kojoj će se birati rukovodstvo kluba. U zavisnosti od izabranih čelnika biraće se i novi šef stručnog štaba. Prvo su se pominjali srpski treneri Dejan Milojević i Miroslav Muta Nikolić, ali su te opcije otpale. Sad su na spisku potencijalnih trenera Sašo Filipovski, Ante Nazor, Aleksandar Trifunović pa čak i proslavljeni stručnjak Božidar Maljković.

Od novog trenera zavisiće i sastav Budućnosti za novu sezonu.

Podsetimo klub su još tokom minule takmičarske godine napustili igrači Tadija Dragićević, Aleks Marić, Nemanja Jaramaz, a klub je posle Igora Jovovića vodio Luka Pavićević koga je nasledio pomoćnik Igor Đaletić.

Pripreme Podgoričana obično kreću početkom avgusta.

Piše: Đurđe Mečanin (djurdje.mecanin@mozzartbet.com)

FOTO: Action Images)


tagovi

Jadranska ligaEvropaCrna GoraBudućnost PodgoricaBožidar Maljković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara