""
""

Bum-bum Milan! Raspucala se pojačanja, Inter pao i na trijagonaleu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 12.08.15. | 21:38

Mihajlović opet bolji od Manćinija, Baka nosio Rosonere do pobede nad gradskim rivalom

Posle nedavne pobede u prijateljskom meču odigranom u Kini, Milan je večeras opet uzeo meru gradskom rivalu Interu. Na čuvenom trijagonale turniru koji se večeras igrao na stadiona domaćina Sasuola, Rosoneri su u prvom meču pobedili gradskog rivala rezultatom 2:1. Poznato je da mečevi na trijagonaleu traju po 45 minuta.

Izabrane vesti

Mihajlović je drugi put za kratak period nadmudrio učitelja Manćinija, a oba trenera su na teren izveli praktično najjače sastave koje su imali na raspolaganju. Večeras su se bolje pokazala Milanova pojačanja, s obzirom da su im trijumf donele ovoletošnje akvizicije Bertolaći i Baka. Kolumbijski napadač je obeležio duel, pošto je bio najzaslužniji za pogodak Bertolaćija, a potom je posle solo akcije doneo Milanu 2:0 u 22. minutu.

Manćini je ragovao uvođenjem Brozovića što se pokazalo kao dobar potez s obzirom da je Hrvat udarcem sa distance u 31. minutu vratio nadu Interu.

Imao je Inter ubrzo odličnu šansu za izjednačenje, ali je Brozovićev zemljak Kovačić pogodio stativu. Milan je utakmicu završio sa 10 igrača pošto je isključen Aleks zbog prekršaja nad Ikardijem, a zbog njegovog crvenog kartona, šansu da debituje i upiše prve minute u dresu Rosonera je dobio Alesio Romanjoli koji je juče kupljen od Rome. Čak je mladi štoper na kraju meča sačuvao pobedu Milanu pošto je intervenisao na gol liniji posle pokušaja Brozovića i sprečio čist pogodak i izjednačenja Nerazura.

Milan (4-3-1-2): Lopez - De Šiljo, Aleks, Rodrigo Eli, Antoneli - De Jong, Bonaventura, Bertolaći - Honda (od 40. Romanjoli) - Baka, Luiz Adrijano

Inter (4-4-2): Handanović - Santon (od 44. Nagatomo), Miranda, Muriljo, Žuan Žezus - Eernanes (od 25. Brozović), Medel, Kondogbija (od 44. Palasio), Kovačić - Jovetić, Ikardi.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija AMilanKarlos BakaItalijaInterEvropaAndrea Bertolaći

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara