""
""

Bundesligaš hoće Nemanju Nikolića, dvojica Srba na prodaju

Vreme čitanja: 2min | ned. 12.06.16. | 21:05

Novi direktor Fredi Bobić napravio plan za prelazni rok

Ajntraht iz Frankfurta je jedva preživeo u Bundesligi što je bio dovoljno alarmantan signal da nešto mora da se menja. Ili će se klub sa Valda i naredne sezone grčevito boriti za prvoligaški život...

Izabrane vesti

Zato treba očekivati zanilnjiv prelazni rok u Ajntrahtu ovog leta. Najava da će se to desiti je dolazak Fredija Bobića na funkciju sportskog direktora. Nekadašnji nemački reprezentativac je već napravio strategiju za letnju fudbalsku pijacu, a nekoliko poteza se tiču i srpskih fudbalera.

Prema pisanju nemačkih medija, Bobić će napraviti čistku u ekipi, pošto je već doneo odluku da proda ili pozajmi nekolicinu fudbalera. Među njima su i dvojica srpskih vezista: Aleksandar Ignjovski i Slobodan Medojević.

Nekadašnji kapiten Vojvodine je kod trenera Kovača dobijao šansu na kašičicu, da bi u finišu sezone pokidao Ahilovu tetivu i otišao na višemesečnu pauzu. Ali s obzirom na povredu i činjenicu da ima još godinu dana ugovora, nije baš izvesno da će Medojević tako lako napustiti Vald stadion.

Što se Ignjovskog tiče, njega je Kovač potpuno marginalizovao u drugom delu sezone i nekadašnji vezista OFK Beograda je odigrao samo dva minuta u 2016. godini. Poput Medojevića i njemu ugovor ističe na kraju sezone.

Istovremeno, Ajntrahtov direktor ima planove i što se tiče dolazaka. Pojačanja su neophodna pre svega u napadu. Prva želja je srpski napadač koji trenutno brani boje Mađarske na EP u Francuskoj - Nemanja Nikolić. Reprezentativac Mađarske ima iza sebe sjajnu sezonu u Legiji gde je bio prvi strelac poljskog šampionata, a poznato je da bundesligaši detaljno skeniraju poljsko tržište. Međutim, Legija se neće odreći svog najboljeg strelca bez ponude koja se ne odbija, tako da će Bobić morati da spremi ozbiljnu ponudu za Nikolića...   

(FOTO: Action images)


tagovi

Slobodan MedojevićNemanja NikolićNemackaEvropaAleksandar IgnjovskiAjntraht Frankfurt

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara