Bunjodkor na teškom ispitu

Vreme čitanja: 2min | uto. 24.07.18. | 09:02

Lokomotiva bi trebalo da dobije, kao i Kizilkum

Kada nema šta da se igra, ne vredi siliti i izbijati sebi pare iz džepa, ali isto tako ne treba se voditi isključivo atraktivnošću. Često su baš favoriti u ligama petice prodavali. O Svetskom prvenstvu da ne pričamo. Ovaj utorak možda nije atraktivan i zanimljiv, ali ima šta da se igra. 

Pre oko dve nedelje smo vam predložili dva fiksa iz Uzbekistana i oba su prošla. Nismo izmislili toplu vodu. Jer kada vodeći timovi neke lige igraju sa mnogo slabijima od sebe, obično su to fiksevi dana i to nije nikakva mudrost. Pritom, Bunjodkor i Pahtakor su bili favoriti, ali, kao što rekosmo, često ljudi ni ne obrate pažnju na ovakve lige, a one mogu da budu i te kako isplative. Ponekad se desi da se previde neke lige u kojima se kriju relativno sigurni dobici, a koje se preskaču zbog lošeg kvaliteta fudbala i neatraktivnosti.

Izabrane vesti

I ovoga puta smo u Uzbekistanu.

Pahtakor je u ponedeljak ubedljivo slavio nad Metalurgom (3:0), pa se još više udaljio od konkurenata. Ipak, kakva-takva nada još uvek postoji, pa zato Bunjodkor po svaku cenu mora da dobije ne bi li ostao u igri za prvo mesto, ali prvenstveno da sačuva drugu poziciju. Bunjodkor će u najavi imati težak zadatak, jer odmerava snage sa trećeplasiranim Navbaharom koji ima samo dva boda manje i sa kojim se tradicionalno muči. Ako biste da izbegnete prognozu konačnog ishoda, bolje gađajte GG koji je često prolazio na međusobnim susretima ovih ekipa. Motivisani će biti i jedni drugi. Navbahor da prestigne Bunjodkor na drugom mestu, a Bunjodkor da smanji zaostatak za Pahtakorom na "samo" minus šest.

Daleko lakši zadatak trebalo bi da ima Lokomotiva iz Taškenta koja odmerava snage sa pretposlednjom Sogdijanom, kao i Kizilkum koji ukršta koplja sa poslednjim Nefčijem.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 16:00 4224 UZB 1 Sogdiana - Lokomotiv ki 2 1,30
Uto 17:00 4225 UZB 1 Neftchi - Qizilqum ki 2 2,75
Uto 18:00 4226 UZB 1 Bunyodkor - Navbahor tgg gg 2,00
Ukupna kvota7,15

 UZBEKISTAN 1 - 18. KOLO: 

Utorak

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Uzbekistan 1sportsko klađenjeBunjodkor Kizilkum

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara