""
""

Bursa - jedna od najgorih ekipa u Evropi

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.12.15. | 20:18

Katastrofalan niz se nastavlja, Krokodili dobili šamarčinu i od Osmanlija

Teško je naći ekipu u Evropi koja je u goroj formi od turske Burse. Popualrni Krokodili ne znaju gde biju i srljaju iz poraza u poraz, a današnja šamarčina od novajlije Osmanlija (0:4) je definitivno najteži momenat u sezoni. Ni otkaz treneru Sagliku nije prekinuo crnu seriju, Bursa je u prvenstvu poražena peti put zaredom i polako ulazi u zonu ispadanja.

Izabrane vesti

Šta se dešava sa sastavom koji ima nekolicinu više nego pristojnih fudbalskih imena, teško je odgonetnuti. Nije realno da ekipa koja ima Kuenku, De Sutera, Štoha, Necida ili Džudžaka ne može da osvoji bod u pet utakmica i da gubi 0:4 od skromnog tima kao što je Osmanli. I pored svih pomenutih imena u ofanzivnom delu tima, Bursa plaća ceh očajnoj defanzivi.

Osamnli je već posle 18 minuta vodio 2:0 golovima N’Diajea posle amaterskih reakcije odbrane domaćih. Raul Rusesku je posle pola sata igre i majstorskog kontranapada povećao na 3:0 u i tada je sve bilo jasno. Na kraju je nigerijski napadač Umar stavio tačku na debakl domaćeg tima.

Bursi je pod hitno potreban neko ko će da povuče kočnicu i zaustavi strmoglavi pad, a kao najozbiljniji kandidati za trenersku poziciju se pominju Murat Jakin, Ersun Janal i Hamza Hamzaoglu.

SUPER LIG - 15. kolo

Petak:
Bursa - Osmanli 0:4 (0:3)
/N’Diaje 12, 18, Rusesku 31, Umar 84/

Subota:
12.30: Kasımpaša - Konja
15.00: Eskišehir - Gaciantep
18.00: Rize - Trabzon
18.00: Antalija - Mersin

Nedelja:
12.00: Kajzeri - Ahisar
13.00: Genčlerbirligi - Sivas
18.00: Fenerbahče - Bašakšehir

Ponedeljak:
19.00: Bešiktaš - Galatasaraj


tagovi

TurskaSuper ligRaul RuseskuEvropaBursaspor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara