""
""

Bye, bye, Babalj: Australijanac se vraća u Melburn

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.01.13. | 18:55

Posle samo šest mesci, australijski napadač se vraća u klub iz kojeg je i došao u Crvenu zvezdu prošlog leta

 

Izabrane vesti

Posle šest meseci završila se i saradnja Crvene zvezde i australijaskog napadača Elija Babalja. Doveden kao najveće pojačanje prošlog leta za vreme trenerskog mandata Roberta Prosinečkog, Australijanac se nije proslavio na Marakani i već sutra ili prekosutra će otputovati u rodnu Australiju, gde će se priključiti Melburn Hartu iz kojega je i došao u Zvezdu.

Babalj je stigao sa reputacijom rasnog golgetera, ali se nije preterano naigrao, delom zbog toga što mu je trebalo i previše vremena da dovede u red fizičku spremu. Ceo transfer je trebalo da bude težak 300.000 evra, ali s obzirom da Zvezda do prevdiđenog roka 18. januara nije uplatila jednu od rata na ime obeštećenja, Australijanac je po slovu ugovoru automatski opet postao Melburnov igrač. Nedavno se spominjala i opcija da ga želi i Stouk, ali izgleda da od tga nema ništa...

U Zvezdi je Babalj odigrao sedam mečeva, ali nijedan u startnoj postavi, već je u svakom ulazio sa klupe. Sakupio je 111 minuta na terenu u crveno-belom dresu i postigao jedan gol. 

(FOTO: Star photo)


tagovi

FK Crvena zvezdaEli BabaljSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara