""
""

Čačanske kombinacije i klizavi bodovi u varljivom Pazaru

Vreme čitanja: 2min | uto. 13.12.16. | 15:45

Zebre Mladena Dodića putuju u Novi Pazar svesne paklene podrške kojom navijači domaćina dočekuju gostujuće fudbalere

Svečane zastave sa proslave 90 godina fudbalskog života Borca još nisu savijene, a pred Čačanima je nova prepreka. Zebre jednostavno ne smeju da se opuštaju jer ih u sredu očekuje tradicionalno klizav teren u Novom Pazaru.
„Tako je, Borac ima veoma važan i nezgodan zadatak u Novom Pazaru. Očekuje nas bitno gostovanje i kvalitetan protivnik. Potreba je jasna, a zbog čega bi sa gostovanja trebalo da ponesemo bodove ne moram posebno da objašnjavam“, rekao je Mladen Dodić, šef stručnog štaba čačanskog Borca za Mozzart Sport, na šta se spontano nameće po Čačane veoma bitno pitanje svesti ekipe i stručnog štaba o paklenoj podršci po kojoj je domaćin ovog susreta nadaleko čuven.
„Računamo da će Pazarci biti motivisani ogromnom podrškom navijača, ali čak i to nam može nam dati krila. Pokazali smo da umemo da se nosimo s pritiskom na prethodna dva susreta. Tako treba i da nastavimo“, priča Dodić i dodaje da Zebre kao po nepisanom pravilu i ovoga puta barataju kadrovskim pitanjima koja se moraju rešavati u hodu
„Kartoni u Čačku zadržavaju Draškovića i Bogdanovića! Posebno apostrofiram da Novi Pazar ima veoma agilnog Envera Alivodića koji se ističe po postignutim golovima, ali i po odnosu prema igri. Mi to znamo, ali ni u jednom momentu ne mislimo da ne raspolažemo igračkim kadrom koji nije u stanju da se nosi s njihovim koncepcijom igre“, zaključuje Dodić svestan činjenice da su Borcu potrebni čvrsti živci i čeličan pristup igri pre svega za opstanak u elitnom društvu Superlige Srbije.

Izabrane vesti

Utakmica između Novog Pazara i Borca igra se Gradskom stadionu u sredu od 13 sati.

Piše: Miloš Milić

(Foto: MN PRESS)


tagovi

SuperligaNovi PazarMladen DodićMario MaslaćEnver AlivodićBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara