""
""

Čalhanoglu, imaš naslednika u Cvajti! Pukla bomba u Frajburgu sa 30 metara! Tragičar je golman Kajzera (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 28.08.15. | 20:51

Fantastični Vinčenco Grifo postigao dva gola u pobedi nad Sandhauzenom, Crveni đavoli ispustili prednost protiv Hajdenhajma

Hakan Čalhanoglu je kralj slobodnih udaraca u Bundesligi, a ako je suditi po večerašnjem majstorstvu njegov pandan u Cvajti zove se - Vinčenco Grifo! Nemac italijanskog porekla postigao je najlepši gol u uvodnim susretima petog kola Cvajte, tako što se na ubedljiv trijumf svog Frajburga nad Sandhauzenom (4:1) potpisao majstorijom sa 30 metara.

Grifo je tehnički savršeno šutirao ka Marku Knaleru, prebacio živi zid i „skinuo paučinu“ iz ugla gola gostiju i tako zapečatio sudbinu gostiju.

Izabrane vesti

Štaviše, bio mu je to drugi gol na susretu, prethodno je efektno „izlomio“ odbranu Sandhauzena i najavio da Frajburg ima potencijal za ekspresan povratak u društvo najboljih.

Frajburgu je ovo bila druga uzastopna pobeda koju su u prvih pola sata nagovestili Majk Franc i Nils Petersen, jer su jedan drugom namestili po gol za sigurno vođstvo, koje je na kraju u ubedljivu pobedu pretvorio već pomenuti Grifo.

Od naglašenih ambicija da se u Bundesligi vrati Kajzerslautern verovatno neće biti ništa, jer su Crveni đavoli upisali već treći kiks od početka prvenstva, ali i prvi poraz. Doduše, sve je dobro počelo za ekipu Koste Runjajića, koja je na odmor otišla sa golom prednosti, ali je u nastavku Hajdenhajm za samo četiri minuta preokrenuo rezultat i slavio treću pobedu u sezoni.

Tragičar gostiju je golman Marijus Miler koji je u nameri da doda loptu svojim štoperima to učinio nespretno i omogućio Hajdenhajmu da postigne gol.

CVAJTA, PETO KOLO

Petak:
Frajburg - Sandhauzen 4:1 (3:0)
/Franc 9, Petersen 30, Grifo 37, 79 - Habner 88/

Union Berlin - Lajpcig 1:1 (1:0)
/Brendi 25 - Parensen 83 ag/

Hajdenhajm - Kajzerslautern 3:1 (0:1)
/Morabit 58, Šnaterer 62, Lajperc 86 - Pržibilko 19/

Subota:
13.00 Paderborn - Bilefeld
13.00 Duizburg - Gtrojter firt

Nedelja:
13.30 Braunšvajg - Karlsrue
13.30 Nirnberg - Fortuna
13.30 FSV Frankfurt - Sankt Pauli

Ponedeljak:
20.15 Bohum - Minhen 1860

 


tagovi

Vinćenco GrifoUnion BerlinSandhauzenNemackaKajzerslauternHajdenhajmFrajburgEvropaCvajtaBundesliga 2

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara