Čaušić i Degenek pred poletanje za Pariz: Svi se pitaju kako? Jako!

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.10.18. | 11:10

Zvezdini prvotimci svesni da su autsajderi, ali obećavaju maksimalnu borbu

Svesni su u Crvenoj zvezdi da na gostovanju u Parizu imaju status autsajdera i da im niko osim najvećih optimista među zvezdašima ne daje šanse za iznenađenje.

Ipak, crveno-beli obećavaju da će ostati verni sebi i svom stilu igre. A to su borba i zalaganje do granica fanatizma.
Znamo da idemo u goste jednoj od najboljih ekipa u ovom trenutku. Svi smo želeli da odmeravamo snage sa najjačim protivnicima i zaista sam ponosan na ove momke što smo uspeli u tome. Naše je da damo maksimum na terenu i da pokažemo kvalitet koji sigurno posedujemo. Lepota fudbala je upravo u tome što se rezultat nikad ne zna unapred“, rekao je Goran Čaušić pred poletanje za Pariz.

Izabrane vesti

Zvezdin vezista obećava agresivnu igru.
Za mene je ovo ostvarenje sna, sa svojim voljenim klubom igram Ligu šampiona. Zaista je lep osećaj i radujem se svakoj novoj utakmici u najjačem evropskom takmičenju. Svi nas pitaju kako igrati protiv Pari Sen Žermena. Sigurno neće biti lako, imaju odlične igrače, ali moramo da uđemo jako i u utakmicu. Kompaktnom i agresivnom igrom možemo da dođemo do povoljnog rezultata. Iz kontri ćemo tražiti svoju šansu, poručio je Čaušić.

Australijski štoper Miloš Degenek će imati pakleno težak zadatak da zaustavi ofanzivnu sliku sa Mbapeom, Kavanijem, Nejmarom...
„Svi se radujemo teškom gostovanju Pari Sen Žermenu. Možemo da očekujemo jednu jaku utakmicu, zato ćemo se pripremiti maksimalno i daćemo sve od sebe. Bilo bi lepo da ne primimo gol i u Parizu, ali biće teško. PSŽ je jedna posebna ekipa i verujem da ćemo uraditi najbolje što možemo da sačuvamo mrežu. Očekujem dobru atmosferu, stadion Park prinčeva je kapaciteta skoro 50.000 mesta i nadam se da će biti lep ambijent. Mi se pripremamo za svaki meč isto, odnosno maksimalno. Da li igramo kod kuće ili u gostima, nije nam razlika. Mislim da će za PSŽ igrati i Kavani, i Nejmar i Mbape. Svi su jednako opasni, na odličnom nivou. Imaju i ozbiljnu odbranu, u kojoj su svi i reprezentativci svojih zemalja“, poručio je Degenek.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Miloš DegenekGoran Čaušić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara