"Miloš Čava Dimitrijević"
"Miloš Čava Dimitrijević"

Čava Dimitrijević dobio raskid ugovora sa Zvezdom

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.04.13. | 19:30

Iskusni vezista slobodan igrač. Crveno-beli dužni da izmire sve obaveze prema 29-godišnjem Beograđaninu

 

Miloš Čava DimitrijevićEgzodus igrača iz Ljutice Bogdana dobio je novo poglavlje pošto je Miloš Čava Dimitrijević, kako saznaje MOZZART Sport, pred Arbitražnom komisijom FSS dobio raskid ugovora sa Crvenom zvezdom.

Izabrane vesti

Dimitrijević je od dolaska u Zvezdu leta 2011. godine bio jedan od najstandardnijih u crveno-belom timu, ali je krajem jesenjeg dela ove sezone pao u drugi plan kod tadašnjeg trenera Aleksandra Jankovića. Ipak, i tako je upisao 21 nastup u svim takmičenjima uz po tri gola i asistencije.

Međutim, nije pronašao zajednički jezik sa upravom osiromašenog kluba, pa se odlučio na radikalan potez. Sada je slobodan u potrazi za novim angažmanom, dok je Zvezda dužna da mu isplati sva dugovanja.

Dimitrijević, barem ne javno, nije imamo nikakve konflikte sa aktuelnom vladom u klubu, dok se onoj prethodnoj, na čelu sa Vladanom Lukićem, zamerio  jer je bio u manjoj grupi najiskusnijih igrača koji nisu pristali na reprogram dugovanja.

Šuškalo se da mu je to vraćeno u letnjem prelaznom roku kada mu je navodno propao transfer u Japan zato što ga je tadašnje rukovodstvo uslovljavalo oprostom dela dugovanja. Zimus je, kako se nezvanično moglo čuti, imao ponudu da ode u Kazahstan, ali je odbio da se preseli u bivšu sovjetsku zemlju.

Inače, Crvena zvezda Radu nije isplatila ni dinar za kupovinu Miloša Dimitrijevića. Međutim, mali Čava nije pod ugovorom sa prvim čovekom Građevinara Rankom Stojićem, koji ga je čak i savetovao da ostane u Zvezdi.

Dimitrijevića je hvalio i novi trener Rikardo Sa Pinto, ali očigledno je da njih dvojica neće imati priliku da sarađuju.

Podsetimo, od leta 2012. raskid ugovora sa Crvenom zvezdom dobili su i Marko Perović, te mladi Filip Janković i Nikola Šakić.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaMiloš DimitrijevićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara