"Miloš Dimitrijević (Screenshot)"
"Miloš Dimitrijević (Screenshot)"

Čava stigao u Sidnej

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.01.14. | 15:14

Nekadašnji vezista Zvezde pridružio se Petkoviću i Despotoviću u ekipi čija je najveća zvezda Alesandro del Pjero

Miloš Dimitrijević (Screenshot)

Kao što je i najavljeno, Miloš Čava Dimitrojević (29), koji je prošle godine raskinuo ugovor sa Zvezdom na štetu kluba, postao je novi član Sidneja.

Izabrane vesti

Iskusni vezista se na taj način pridružio Nikoli Petkoviću i Ranku Despotovića, a saigrač će mu biti i legenda Juventusa i svetskog fudbala Alesandro del Pjero.
"Čast mi je što sam postao deo najpopularnijeg kluba u Australiji. Već sam se uklopio jer su tu moji prijatelji Nikola i Ranko. Zasad zaista sve deluje odlično", rekao je Dimitrijević, koji bi trebalo da debituje već u subotu, u derbiju protiv Central Koust Marinersa.

Trener Frank Farina očekuje dosta od popularnog Čave:
"Miloš je igrao za veoma jake ekipe u Evropi, a već na prvom treningu mogao sam da se uverim koliko je tehnički jak i koliko su brze njegove lopte. Mislim da će biti od velikog značaja za ekipu."

Dimitrijević je odrastao u Francuskoj, bio je član Nanta i Grenobla, posle čega je pojačao Rad, gde je dobrim igrama zaslužio poziv Kjeva. U Italiji se nije snašao, pa se vratio u Srbiju, tačnije u Zvezdu, dok je trener bio Robert Prosinečki, međutim, njegova saradnja s crveno-belima nije se završila na dobar način - u aprilu 2013. podneo je zahtev za raskid ugovora zbog neisplaćenih dugovanja, i od tada nije imao klub.

Za Sidnej je potpisao do kraja aktuelne sezone.

(Foto: Screenshot, footbalaustralia.com.au)


tagovi

SrbijaRanko DespotovićNikola PetkovićMiloš DimitrijevićMiloš Čava Dimitrijevićdel pjeroFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara