""
""

Cavelas i Karelis pokvarili Tumbakovićev debi na klupi Crne Gore (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.03.16. | 20:53

Žarko Tomašević strelac utešnog gola za Hrabre sokolove

Novi ciklus, novi trener, stare navike. Fudbaleri Crne Gore nastavili su seriju poraza i pod komandom novog selektora Ljubiše Tumbakovića, pošto u Pireju nisu imali dovoljno volje, ni spremne municije da izađu na kraj sa nešto raspoloženijom selekcijom Grčke - 2:1.

Izabrane vesti

Heleni su na Karaiskakisu stigli do prve pobede u eri Mihaela Skibea, posle šoka protiv Luksemburga i remija protiv Turske. Na gotovo sablasno praznim tribinama Olimpijakosovog stadiona Grčka je uradila taman koliko je bilo potrebno da se Hrabrim sokolovima nanese četvrti uzastponi poraz i produbi agonija u komšijskim redovima. Baš kao i pred reprezentacijom Srbije i pred Crnom Gorom je dugačak i trnovit put, pun neizvesnosti i brojnih rekonstrukcija. Grčka nije bila toliko ubedljiva na terenu, niti je igrala magičan fudbal, ali je sa pola gasa napravila dva konkretna poteza koja su obezbedila miran san. 

Oba su došla posle dobrih individualnih izdanja. Prvo je Jorgos Cavelas izveo hirurški precizan slobodan udarac, za koji golman Milan Mijatović nije imao rešenje, da bi trijumf obezbedio Nikolaos Karelis nakon dobro istrčanog kontranapada i još bolje egzekucije. Pre toga Žarko Tomašević iskoristio je neodlučnost grčke odbrane i čuvara mreže, pa je glavom zakucao loptu u mrežu iz neposredne sredine. Sve to dogodilo se u rasponu od devet minuta. 

To je praktično bilo sve što su malobrojni gledaoci mogli da vide. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Žarko Tomaševićreprezentativni fudbalreprezentacija Grčkereprezentacija Crne GorePrijateljske utakmiceNikolaos KarelisJorgos CavelasGrčkaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara