""
""

Ćavi stigao u pustinju i opet obukao šesticu: U Barsi je stres svakog dana, a ovde ću učiti o arapskoj kulturi (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.06.15. | 17:10

Čuveni vezista promovisan u pojačanje katarskog Al Sada

Karijera Ćavija Ernandeza na drugom kontinetu je počela. Doskorašnji kapiten Barselone u četvrtak je predstaljen kao novi vezista Al Sada, a u klubu iz Katara nosiće isti broj dresa na leđima, kao i tokom boravka u Kataloniji - šesticu.
Biti u Barseloni podrazumeva stres. Stalno si pod prismotrom i tako sam živeo 17 godina, sa samo jednom obavezom, da pobedim. Sa takvim iskustvom ovde sam došao da pomognem ekipi da osvaja trofeje, a nadam se da ću upoznati i arapsku kulturu. Prva reč koju sam naučio da kažem na arapskom je hvala“, rekao je Ćavi pre go što je obukao dres novog kluba.

Ćavi je sa Arapima potpisao ugovor na dve godine, a napomenuo je da ga je na njegovu odluku da se preseli baš u pustinju uticao bivši saigrač iz reprezentacije, Raul Gonzales Blanko, koji je igrao za isti klub.
Što se tiče glasina da sam imao ponudu Pari Sen Žermena samo ću vam reći da je nikad ne bih prihvatio, jer ne mogu da zamislim sebe kako igram protiv Barse, a to bi se pre ili kasnije desilo. Iz toga razloga nisam želeo da ostajem u Evropi. Jednostavno, moja etapa karijere na Starom kontinentu je završena“, dodao je Ćavi.

Izabrane vesti

 


tagovi

ŠpanijaPrimeraprelazni rok 2015međunarodni fudballetnji prelazni rok 2015KatarEvropaĆaviAl Sad

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara