""
""

Cedevita pokazala zube: Podgoričani deklasirani u Zagrebu!

Vreme čitanja: 1min | sub. 18.04.15. | 20:14

Tim iz Zagreba odličnom odbranom pobedio Budućnost i ostao u igri za finale -85:57

Suviše je Cedevita ozbiljan ekipa da bi tek tako podigla ruke u znak predaje. Izranjavan posle dva poraza u Podgorici tim Jasmina Repeše pokazao je u novom duelu sa Budućnošću da u njemu i te kako ima znakova života. Podgoričani nisu samo poraženi nego su deklasirani u zagrebačkom Domu Sportova. Cedevita je bila za klasu bolji rival i sasvim zasluženo produžila seriju – 85:57

Svi elementi igra kojim su lomili otpor Cedevite u prvim duelima večeras nisu postojali u igri ekipe Dejana Jovovića. Đetići su odlično otvorili susret, imali i 14 poena prednosti, ali potom su prosto-pregaženi. Cedevita je odličnom odbranom otvarala kontre i u serijama povećavala razliku. Najbolji igrač Budućnosti Boris Savović meč je završio sa negativnim indeksom, što samo pokazuje koliko su gosti bili daleko od željenog ritma. Podbacio je i Šehović koji iz pet pokušaja nije pogodio trojku, a bez pravog učinka su ostali Kuk i Rejnolds.

Izabrane vesti

Cedevita je u trećoj četvrtini svela Budućnost na samo četiri poena. Takođe, učenici Jasmina Repeše lepo su rasporedili učinak. Na kraju najefikasniji je bio Marko Tomas, ali veliki doprinos su dali Barać, Gordić i Ukić.


tagovi

Vladimir DašićNemanja GordićJadranska ligaHrvatskaEvropaCrna GoraBudućnost PodgoricaBoris Savović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara